14. feb, 2021

Tack för allt stöd!

Till alla som har uppmuntrat och stött mig i arbetet med min hemsida och på Facebook vill jag framföra att HJÄRTlLIGT tack på Alla Hjärtans dag!

Om man skall orka ”gå mot strömmen” som jag, så behöver man allt stöd man kan få. Utan sådant skulle man sannolikt inte orka.

I den situation som vi har i dag är det om möjligt mer nödvändigt än någonsin, när skräcken för en liten mikroskopisk företeelse (vars namn man inte vågar nämna) fått de flesta att sluta använda sunt förnuft och bortse från gedigna vetenskapliga fakta – för att i stället reservationslöst lita på dem som tjänar astronomiska summor pengar på vår skräck – och kanske har ett politiskt syfte att försöka förändra hela vår civilisation.

Det är en fullkomligt osannolik tragedi att nu skolmedicinens representanter, liksom samtliga våra myndigheter – och hela det politiska etablissemanget (både regering och opposition) överger alla nya och gamla kända metoder för att stärka vårt immunförsvar – och även kända verksamma farmakologiska produkter (som t.ex. Hydroxiklorokin) för att i stället övertyga hela befolkningen att låta sig injiceras med helt oprövade genterapeutiska preparat, vars risker negligeras och bortförklaras.

 Vi lever i en era då framtiden håller på att tas ifrån oss!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?