9. feb, 2021

MITT KONTO KAPAT!

Jag har nu varit aktiv på Facebook i åtskilliga år – och hittat många spännande och intressanta kontakter där. Plattformen har också hjälpt mig att sprida information om min hemsida – som nu har haft nästan 1,5 miljoner besök.

Det har mestadels varit en positiv upplevelse med kommunikationen på Facebook, även om jag ibland också blivit ”påhoppad”, när man t.ex. påstått att jag utgivit mig för att vara läkare bara för att hemsidan heter ”Svaradoktorn”.

Några har också framfört åsikten att hela upplagan av min bok ("Och cancern bara försvann") borde beslagtas och brännas.

Men i dag, den 9 februari började jag få frågor från massor av Facebookvänner – som undrade vad jag höll på med. Förklaringen var tydligen att mitt konto blivit kapat, och att alla fick ett konstigt meddelande på Messenger – SOM INTE SÄNTS AV MIG!

Jag blev tvungen att stänga ner mitt konto, starta upp ett nytt med nytt lösenord. Det borde innebära också att jag förlorade alla Facebookvänner (ca 3 000). Men det är fortfarande oklart hur det fungerat. Några kan tydligen komma in på mitt konto – där alla vänner finns kvar!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?