7. feb, 2021

Covid-19 går att bota enkelt - men det är förbjudet

Varje dag dör nu människor i det man kallar Covid-19. Fast majoriteten av dödsfallen tycks huvudsakligen ha andra orsaker (som cancer, diabetes, stroke, KOL, demens och andra sjukdomar).

Men skräcken för just Covid-19 har gjort att myndigheter och politiska beslutsfattare tycks totalt ha tappat omdömet och förmågan till logiskt tänkande – och just Covid-19 har hamnat så i fokus för allas intresse att man knappt ser något annat.

Lockdown och allehanda drastiska inskränkningar i våra grundlagsskyddade fri- och rättigheter har fått konsekvenser för både hälsa och ekonomi som knappt går att överblicka. Vissa näringar har närmast drabbats av yrkesförbud, och många människor sitter ensamma och vågar knappt träffa någon. Synnerligen kontraproduktivt också för hälsan, då ensamhet och social isolering är ett effektivt sätt att försämra det immunförsvar vi är beroende av för att motstå sjukdom.

Och det totala sammanbrottet för mänskligt förnuft tycks vi ha drabbats av, när nu hela mänskligheten skall injiceras med ett helt oprövat ”vaccin”, vars långtidseffekter i värsta fall kan bli något som får ”Digerdöden” att förblekna i jämförelse!

Men det kanske allra mest förfärliga är, att det virus det nu handlar om - SARS-CoV-2 - (som förorsakar sjukdomen Covid-19) redan från början kunde ha bekämpats på ett mycket enkelt, effektivt och billigt sätt – så att vi inte hade behövt uppleva den pandemi som nu skrämmer slag på oss. Och den metoden skulle fortfarande i dag kunna få hela ”pandemin” att tyna bort på några veckor – om den blev tillåten att användas!

Det hela är så fruktansvärt att man knappt orkar uttrycka det hela i klartext. Och om man gör det, så är erfarenheten att man inte blir trodd, utan avfärdas som konspirationsteoretiker och allmänt galen. Sedan spelar det ingen roll vilka entydiga bevis som finns – eller om tusentals oberoende läkare bekräftar det hela!

Vad som ”gäller” är den historiebeskrivning som etablissemanget, våra myndigheter och den av läkemedelsindustrin helt dominerade medicinska vetenskapen ger oss. Och den bekräftas dagligen till synes aningslöst av samtliga våra stora medier (inkl. SVT och SR). Medierna sviker där sin viktiga roll i en fungerande demokrati. I stället för att kritiskt granska våra makthavare – riksdag, regering och enorma ekonomiska intressen – så har media låtit sig förvandlas till maktens megafoner och ivriga förespråkare.

De med uppfattningar som avviker från ”konsensus” i samhället – när det gäller viktiga frågor – tillåts inte yttra sig, släpps inte in i debatten och utmålas som samhällets fiender. En fasansfull utveckling!

När det gäller just Covid-19, så upptäckte ganska snart i början av 2020 ett stort antal läkare, att det gamla beprövade läkemedlet mot malaria – hydroxiklorokin – var mycket effektivt mot Covid-19. När detta blev uppenbart, så ingrep ekonomiska och politiska makthavare omedelbart. Detta enkla och billiga preparat, som använts i närmare 70 år mot malaria - och mot t.ex. reumatoid artrit (ledgångsreumatism) och andra autoimmuna sjukdomar – i stort sett utan några biverkningar – blev nu omedelbart livsfarligt!

Läkarna förbjöds plötsligt att skriva ut preparatet mot Covid-19! Hur gick det till?

Ja grundorsaken är förstås sjukvårdens genuina motstånd mot enkla lösningar – särskilt enkla lösningar som består av naturliga preparat, eller gamla läkemedel, vars patent redan gått ut och därmed inte längre kan säljas med ensamrätt för höga priser.

Men just i detta fall fanns det också andra orsaker.

Den mycket respekterade engelska medicinska tidskriften The Lancet lät sig luras av en minst sagt oseriös ”forskargrupp” och publicerade utan sedvanlig granskning en artikel, som sades visa att hydroxiklorokin kunde medföra allvarliga hjärtproblem.

Nästan samtliga världens media kastade sig över detta ”sensationella” budskap och basunerade ut resultatet. Inom kort spreds alltså uppgiften att hydroxiklorokin var farligt – och dessa uppgifter finns häpnadsväckande nog fortfarande kvar även på svenska nätsidor – som gör anspråk på att vara vetenskapligt tillförlitliga! Pinsamt! Dessa sidor borde raderas omgående – och ersättas med korrekt information!

När The Lancet i efterhand tillsatte en grupp som skulle granska den aktuella ”studien” fick den inte tillgång till grunddata – och det blev tydligt att det hela var ett skickligt iscensatt bedrägeri (som förstås varit omöjligt utan starka krafter som hade förmåga att dupera The Lancet).

Tidskriften drog tillbaka artikeln i följande nummer och beklagade sitt misstag. Intresset från media var då NOLL!

Därför lever dessa helt felaktiga uppgifter fortfarande kvar i den medicinska världen – och förorsakar död och lidande varje dag!

Nästa anledning till att hydroxiklorokin kommit att förtalas och förbjudas hänger märkligt nog ihop med presidentvalet i USA! Förre presidenten Donald Trump gick ut offentligt med att han själv använde hydroxiklorokin. Men självklart ville inte hans politiska motståndare ge honom den gratispoängen inför det kommande valet. Därför måste man påstå att han hade fel – och att hydroxiklorokin var odugligt!

Se där hur ekonomi och politik hela tiden tar över det strikt vetenskapliga på det medicinska området. Och den farmakologiska industrin har resurser och förmågor till politisk påverkan som ligger mycket nära vapenindustrins!

En av de läkare som upptäckte den fantastiska förmågan hos hydroxiklorokin var Dr Vladimir Zelenko i New York. Redan i mars 2020 påstår han att han botat nästan 100 % av sina Covid-19-patienter med Hydroxiklorokin (HCQ), azitromycin och zinksulfat på fem dagar.

Zelenko hade då redan behandlat 3 000 patienter med Cocid-19-symtom, och endast tre högriskpatienter har avlidit.

Felaktig information och direkta lögner spreds – som nämnts ovan - om HCQ, och fabricerad falsk forskning användes för att försöka hindra utbredd användning av detta medel.

Tidigt insatt behandling är avgörande. Under de första fem dagarna av en infektion av SARS-CoV-2 (det virus som förorsakar Covid-19) förblir virusbelastningen ganska stabil på en låg nivå. Från omkring dag fem ökar den sedan exponentiellt, vilket kan knäcka ditt immunförsvar. Om man vill förhindra svåra komplikationer måste alltså behandling påbörjas inom fem dagar efter att symtomen visat sig.

Tidig behandling är också avgörande för att förhindra långvariga problem efter det akuta tillfrisknandet. Ingen av Zelenkos patienter som påbörjade sin behandling under de fem första dagarna utvecklade ”långtidscovid” (som det nu pratas mycket om i media hos oss).

Dr Vladimir Zelenko, praktiserande läkare i ett judiskt samhälle i Monroe County, New York, fick internationell uppmärksamhet i mars 2020, när han i ett radioprogram hos Sean Hannity berättade, att han hade haft nästan 100 % framgång med HCQ, azitromycin och zinksulfat i fem dagar.

”Jag har sett anmärkningsvärda resultat; det förhindrar sjukdomens utveckling, och patienterna återhämtar sig” - sa han i programmet.

Från de lokala hälsomyndigheterna framfördes då, att Zelenkos påståenden var ”obefogade”, och man uppmanade invånarna att i stället lyssna på myndighetens tjänstemän.

I intervjun förklarade Zelenko just att HCQ fungerar mot Covid-19, och han diskuterar de lögner som spridits ut om läkemedlet för att undertrycka dess utbredda användning.

Zelenko hade ett mycket aktivt Twitterkonto och förväntades få miljontals visningar av sina ”tweets” där. Men som så många andra sanningssägare i denna galna pandemi censurerades han och togs sedan bort från Twitter.

”När vi har en stor befolkning som behöver behandlas, så måste det vara oralt (via munnen), billigt, säkert och effektivt”, säger han. ”För resten är detta inget nytt. Denna information var känd redan 2005 – och ännu tidigare.

Det finns dokument med Dr Anthony Faucis namn på (Anthony Fauci är chef för ´National Institute of Allergy and Infectious Diseases´ i USA sedan 1984). Han kallar där HCQ för ett ´mirakelmedel´ och ett ´vaccin´. Han kallar HCQ ´en absolut drömbehandling och ett vaccin´.

Nu har det varit bekvämt att glömma det, men det är fråga om en korrekt vetenskaplig dokumentation”.

Länk till Dr Joseph Mercolas artikel, där en del av materialet hämtats:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?