21. jan, 2021

Motståndet mot enkla sanningar är kompakt

Den medicinska vetenskapen har gjort stora framsteg på vissa områden – men den har för länge sedan övergivit Hippokrates’ principer – där den första kan sägas vara ”do no harm” (skada ingen).

I dag är iatrogena sjukdomar (förorsakade av läkemedel eller läkares ingrepp) en av de allra vanligaste dödsorsakerna i vår del av världen.

Man gick egentligen vilse redan 1910, då den s.k. ”Flexnerrapporten” publicerades i USA. Den innebar i korthet att därefter skulle endast kemiska preparat (”läkemedel”) och kirurgiska ingrepp vara tillåtna inom den officiella sjukvården. Det var bl.a. de gigantiskt rika familjerna Carnegie och Rockefeller som därmed såg till att skaffa sig en enorm marknad i hela världen – och extremt lönsam avsättning för sina petrokemiska produkter.

Enkla naturliga produkter och sedan århundraden väl beprövade skonsamma metoder blev nu i princip helt förbjudna. Läkarna undervisades i användning av Industritillverkade farmakologiska produkter och kirurgiska ingrepp – och allt annat blev ”kvacksalveri”.

Dessvärre har den uppfattningen spridits och levt vidare, och läkemedelsindustrin är så lönsam att den numera blivit favoritobjekt för investerare. Och ju sjukare vi blir, desto mer lönsam blir förstås denna industri. Tyvärr innebär detta också att enkla, icke farmakologiska produkter som håller människor friska eller botar sjukdom blir ett hot mot denna industri – och därför motarbetas kraftfullt. Ibland går våra myndigheter industrin till handa genom att helt enkelt förbjuda ”icke godkända läkemedel”, hur säkra och effektiva de än kan vara.

Och om man av juridiska skäl inte kan förbjuda en produkt, så lägger man stor möda på att smutskasta både tillverkare och produkternas användare (ett typexempel är det mycket säkra och effektiva medlet mot både virus och bakterier – kolloidalt silver).

Carnegie och Rockefeller lyckades alltså över förväntan – och mänskligheten lider än i dag av deras strategi. Miljoner människor dör varje år i sjukdomar, som med enkla naturliga medel skulle kunna förebyggas eller botas av enkla ”icke farmakologiska” medel och metoder. Det allra mest uppenbara är förstås en sund, näringsrik och giftfri kost – något som skolmedicinen nästan helt negligerar. Och om de ger kostråd, så är det ofta helt kontraproduktiva sådana – som att rekommendera en fettsnål kost – och fleromättade fetter i stället för naturligt mättat fett!

När jag 2014 drabbades av dödlig cancer och försökte bota den genom att mot läkarnas bestämda rekommendationer använda min egen metod – en omläggning av kosten och ett antal kosttillägg av vitaminer och mineraler, så blev läkarna plötsligt mina största motståndare! De förklarade att jag utan ett mycket omfattande kirurgiskt ingrepp skulle vara död inom några månader. Och när man efter en tid ändå till sist måste konstatera, att man inte längre kunde se några tecken på cancer hos mig (utan att ha fått någon av deras behandlingar), så hade man ingen förklaring. Men man var absolut övertygade om att det i alla fall inte kunde ha något att göra med min ändrade kost och mina vitaminer och mineraler!

Sedan har under de gångna åren min metod ”bortom allt rimligt tvivel” räddat ett avsevärt antal andra i samma situation.

Men situationen är ändå densamma. Läkarna fortsätter envist att förklara att metoden är värdelös - och farlig, eftersom den kan få andra att avstå från traditionell cancerbehandling (cellgifter, strålning och kirurgi).

När nu mitt fokus av begripliga skäl delvis har flyttas till problemet med ”coronapandemin”, så försöker jag se vilka som då är mina motståndare.

Och de är inte så väldigt många - bara följande: Folkhälsomyndigheten, Livsmedelsverket, Läkemedelsverket, Socialstyrelsen, Facebook, Google, Youtube, större delen av läkarkåren, Regeringen, Riksdagen, samtliga politiska partier, kommuner och regioner (f.d. landstingen), samtliga sjukhusförvaltningar, läkemedelsindustrin, många av mina närmaste vänner, grannar och släktingar, Sveriges Radio, TV, dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen, Aftonbladet och alla lokaltidningar...

Kanske har jag glömt några...

Men det räcker kanske så!

Fortfarande är man, när det gäller det nu aktuella coronaviruset helt inne på att förhindra smittspridning, vilket inledningsvis kan vara logiskt. Men när ett virus är så spritt som detta nu är, så kommer ingen i längden att kunna undvika det, så den enda hållbara lösningen är något så enkelt som att stärka sitt immunförsvar – och det vägrar man att ens prata om. Något så elementärt som rejäla doser C- och D-vitamin, tillsammans med zink, magnesium och selen, skulle annars sannolikt rädda livet på många av de drabbade – eller förhindra att de ens blir sjuka.

Sedan är det förstås farmakologiska lösningar som gäller. Och nu är det plötsligt ett hastigt framtaget ”vaccin” (som absolut inte är ett vaccin i i egentlig mening), som skall rädda världen. Och inte ens ett gammalt beprövat (billigt) farmakologiskt preparat – som hydroxiklorokin – vill man nu använda, trots att detta uppenbarligen fungerar, och har använts som profylax mot malaria i uppemot 70 år, utan några allvarliga biverkningar.

Det verkar uppenbart att vaccintillverkarnas inkomster är viktigare än något annat – inkl. människors liv och hälsa.

Och trots att det nu framtagna ”vaccinet” inte skyddar mot smittan – och inte heller förhindrar att den vaccinerade för smittan vidare – så skall nu hela världens befolkning påtvingas denna experimentella produkt, vars långtidseffekter vi inte vet något om!

Vart tog det sunda förnuftet vägen?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?