18. jan, 2021

Utslängd från Facebook

Några undrar kanske varför jag tystnat på Facebook…

Anledningen är enkel: Jag har skrivit sådant som inte överensstämmer med mainstream – och de fakta som Facebook väljer att släppa fram. Därför har man satt stopp för mina skriverier där. Och det är ganska frustrerande att inte kunna kommentera t.ex. uppenbart felaktiga uppgifter som framförs – eller att inte kunna svara på kanske ganska enkla frågor.

Stoppet kom den 16/1 och såg då ut att vara permanent för all framtid. Men i dag (17/1) får jag beskedet att stoppet upphör den 23/1 kl. 12.38…

Ett litet intrikat problem uppstår. Via Facebook har jag onekligen nått ut till en stor krets läsare, vilket säkert är en av anledningarna till att min hemsida nu snart har haft 1,5 miljoner besök. Och många har nog vant sig vid att hitta mig i de grupper där jag varit aktiv. Men samtidigt är jag inte så intresserad av att begränsas av Facebooks ramar – som alldeles uppenbart kan stoppa möjligheten att framföra viktig (ibland livsviktig) information, endast därför att den strider mot Facebooks uppfattning – d.v.s. företagets ekonomiska intressen.

Försöker hitta en alternativ plattform – och återkommer förstås...

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?