22. dec, 2020

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

För många har det gångna året varit en mardröm, och jag önskar verkligen att det nya blir bättre för alla!

Mardrömmen för mig har delvis bestått i att jag tvingats åse hur myndigheter och media ofta kommit med alldeles felaktiga råd och slutsatser – både om sjukdomen cancer och om den nu högaktuella ”pandemin”.

Och alla som påtalat klara fakta har utan vidare avfärdats som ”konspirationsteoretiker” - utan någon saklig analys!

För egen del kan jag förstås glädjas åt att jag fortfarande lever – trots att en enig grupp läkare för mer än sex år sedan förklarade att det skulle vara absolut omöjligt.

Jag är också glad över att min hemsida nu har haft snart 1,5 miljoner besök – och att min bok ”Och cancern bara försvann” nu utkommit i en fjärde upplaga, sedan de tre första sålts slut. Precis nu i julveckan kom också den finska översättningen och finns tillgänglig åtminstone i Finland.

Slutligen måste jag också be om ursäkt för att jag inte hunnit med att besvara alla frågor – eller bara dela med mig av all information på det sätt jag hade önskat. Jag vill också tacka varmt för allt stöd jag fått från väldigt många människor – mest förstås från dem som hittat min hemsida – eller läst min bok. Men också andra.

Jag skulle vilja skicka en personlig hälsning till dem alla – och ge var och en en julkram – men tiden räcker inte till, så det får bli på detta kollektiva sätt!

TACK ALLA!

KRAM!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?