8. dec, 2020

Evangelium Anno 2020

Och det hände sig vid den tiden att från kejsar Bill Gates utgick ett påbud att hela världen skulle vaccineras.

Detta var den första vaccinationen över alla riken, och den gjordes när WHO och Big Pharma styrde över de flesta länder och i kraft av sina obegränsade rikedomar underkuvat nästan alla regeringar och folkvalda parlament.

De som höjde sina röster, hävdade sina mänskliga fri- och rättigheter och protesterade mot detta allsmäktiga förfaringssätt av en uppkomling och fuskare. De förklarades för kättare och avfällingar.

Och de som samlades i grupper för att kräva sin rätt åtalades och dömdes som världens fiender, och de förklarades vara ett hot mot hela mänskligheten. De hindrades från att tala på torg och marknader, och deras skrifter bannlystes av kejsarens trogna, som för detta belönades rikligt med guld och höga tjänster.

Det var en ond tid – som senare av historiker kom att benämnas den mörka eran. Sannerligen var det en mörkrets tid, där onda makter kallade sig ljusets spridare och hävdade sin rätt att ta makten över alla länder och folk.

Sin religion kallade de oriktigt för ”Vetenskap”.

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?