28. nov, 2020

Viktigt upprop!

I dag präglas nästan hela världen av en minst sagt besvärlig hälsosituation - det man kallar en pandemi. Lockdown och allehanda drakoniska åtgärder har lamslagit en stor del av vårt land och många andra. Vissa tidigare lönsamma branscher har i stort sett fått yrkesförbud, företag går i konkurs, nästan all kulturverksamhet och de flesta idrottsevenemang är i princip förbjudna. Ekonomin rasar, och våra fri- och rättigheter hotas. Och allt detta kanske på grund av ett gigantiskt ”misstag”.

Om du vill bilda dig en egen uppfattning om detta, så uppmanar jag dig att ta del av följande länk:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?