27. nov, 2020

Kommunikation med Livsmedelsverket 2016

Under senare år har jag haft en del ”brevväxling” med några av våra myndigheter, som kan antas ha någon sorts ansvar för vår hälsa. Lyckligtvis har jag sparat allt – som finns under rubriken ”Nyheter/Blogg” på min hemsida.

Just i dessa dagar måste man förstås säga, att detta med ”Folkhälsan” har fått en dignitet det kanske aldrig tidigare haft. Kanske kan man påstå att följande länk har ett visst intresse! Livsmedelsverket har hela tiden fortsatt att hävda, att KS är både overksamt och farligt. Det tyckte man inte 1931!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?