26. nov, 2020

Intressant och viktig intervju!

Många känner inte till att det förbereds en juridisk ”grupptalan”, där man i åtal företräder mängder av människor (miljoner!), som på olika sätt drabbats av det gigantiska bedrägeri som hänger samman med den s.k. ”Coronapandemi” som nu går över världen.

Ett antal framstående advokater under ledning av Dr Reiner Fuellmich har under en tid tagit del av vittnesmål från ett stort antal framstående, oberoende forskare och blivit helt övertygade om att de kan vinna mål mot både enskilda företag och kanske regeringar, som bidragit till den nu uppkomna situationen.

Det kan handla om mål som blir större och viktigare än de berömda Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget, då nazistiska ledare dömdes för ”Brott mot mänskligheten”.

Bland annat framkommer att det test som nu används för att konstatera aktuell smitta inte är konstruerat för att – och inte kan - diagnosticera infektion av något slag – samt att något så enkelt som rejäla tillskott av C-vitamin och vitamin D3 kan förhindra allvarliga följder av det aktuella viruset.

Den som vill lyssna till nämnde Dr Fuellmich – och den svenske experten på den typ av sjukdom det handlar om, Dr Björn Hammarskjöld - kan göra det via följande länk, där de intervjuas av Ulf Bittner:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/dr-reiner-fuellmich-about-crimes-against-humanity-and-corona-fraud-part-2-2020-11-24

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?