21. nov, 2020

Alternativ uppfattning av coronapandemin

Du som är intresserad och kanske bekymrad över den s.k. pandemin, som nu är på väg att skapa kaos i hela den civiliserade världen!

Om du har tid att lyssna ca 5 minuter på en intressant intervju med en medicinsk specialist 

Dr. Roger Hodkinson

finns möjligheten via nedanstående länk. Du kommer kanske att få en helt annat bild av verkligheten än vad myndigheter och mainstream media skapat

Svensk text här:

”Vad jag ska säga är lekfullt och trubbigt: Slutsatsen är helt enkelt detta; det finns helt ogrundad offentlig hysteri som drivs av media och politiker. Det är upprörande. Detta är det största bluff som någonsin begåtts av en intet ont anande publik. Det finns absolut ingenting som kan göras för att innehålla detta virus annat än att skydda äldre, mer utsatta människor. Det bör ses som inget annat än en dålig influensasäsong. 

”Det här är inte ebola, det är inte SARS. Det är politik som spelar medicin och det är ett mycket farligt spel. Det finns ingen handling av något slag som behövs förutom vad som hände förra året när vi kände oss illa vi stannade hemma, vi tog kycklingnudelsoppa, vi besökte inte farmor och vi bestämde oss för när vi skulle återvända till jobbet. Vi hade ingen, behöver ingen berätta för oss. Masker är helt värdelösa. Det finns ingen evidensbas för deras effektivitet alls.    Pappersmasker och tygmasker är helt enkelt dygnssignalering.   De bärs inte ens effektivt för det mesta. 

 ” Det är helt löjligt att se dessa olyckliga, outbildade människor, jag säger inte det i en nedslående mening att se dessa människor gå omkring som lemmingar som lyder utan någon kunskapsbas för att sätta masken på ansiktet. Social distansering är också värdelös eftersom COVID sprids av aerosoler som färdas cirka 30 meter innan landning och stängningar har fått så fruktansvärda oavsiktliga konsekvenser.  

”Överallt borde vara öppet imorgon, som anges i Great Barrington-deklarationen som jag cirkulerade före detta möte. Och ett ord om testning. Jag vill betona att jag testar COVID. Jag vill betona att positiva testresultat inte, understrukna i neon, betyder en klinisk infektion. Det är helt enkelt att köra allmän hysteri och alla tester bör sluta såvida du inte presenterar på sjukhus med andningsbesvär.  

”Allt som bör göras är att skydda de utsatta och att ge dem alla, på vårdhem som är under din kontroll, ge dem tre till fem tusen internationella enheter av D-vitamin varje dag, vilket har visat sig radikalt minska sannolikheten för infektion.  Och jag vill påminna er alla om att, med hjälp av provinsens egen statistik (Alberta), är risken för dödsfall under 65 år i denna provins en av 300 000.   En av 300 000. Du måste få grepp om detta.  

”Omfattningen av svaret du gör utan bevis för det är helt löjligt med tanke på konsekvenserna av att agera på ett sätt som du föreslår. Alla typer av självmord, affärsavslut, begravningar, bröllop etcetera, etcetera, det är helt enkelt upprörande. Det är bara en annan dålig influensa och du måste tänka på det. Låt människor fatta sina egna beslut. Du borde vara helt ute med medicin.  

”Du leds ner trädgårdsstigen av Chief Medical Officer of Health för denna provins. Jag är helt upprörd över att detta har nått. ”

- Dr Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP

Dr Hodkinson är VD för Western Medical Assessments och har varit företagets medicinska chef i över 20 år. Han tog sin allmänna medicinska examen från Cambridge University i Storbritannien och blev sedan en Royal College-certifierad patolog i Kanada (FRCPC) efter ett uppehållstillstånd i Vancouver, BC.

Innan hans förbindelse med Western Medical hade Dr Hodkinson en lång och varierad karriär som gav honom värdefull inblick i många medicinska områden som nu gynnar företagets kunder:

  • Allmänläkare i Storbritannien och Kanada
  • Personalpatolog vid Misericordia Hospital, Edmonton, Alberta
  • Patolog vid Läkarundersökningskontoret i Edmonton som bestämmer dödsorsaken
  • Biträdande professor vid fakulteten för medicin vid University of Alberta
  • Ordförande för Alberta Society of Laboratory Physicians
  • Ordförande för en Royal College of Physicians and Surgeons Committee i Ottawa
  • VD för ett stort privat medicinskt laboratorium i Edmonton, Alberta

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?