5. nov, 2020

Medias makt och ansvar

Det finns en man vid namn Ulf Bittner, som sedan länge är aktiv i samhällsdebatten - där han inte skräder orden. Han sätter press på våra myndigheter och beslutsfattare. Genom att vara påläst och kunnig om gällande lagstiftning tycks han kunna sätta skräck i dem som missbrukar sin makt och inte besitter kunskaper om de lagar och förordningar som reglerar deras verksamhet.

Här kommer ett aktuellt inlägg av honom:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?