1. nov, 2020

Manifestation i Kungsträdgården, Stockholm, den 31/10 2020

Den manifestation som ägde rum i Kungsträdgården, Stockholm, den 31 oktober, har naturligtvis förbigåtts med total tystnad av mainstream media. Inte ett ord i radio eller TV – än mindre i DN och de andra stora tidningarna.

Ett stort antal läkare och forskare (tusentals) som genomskådat och känner till det skrämmande bedrägeri hela "Coronapandemin" utgör, försöker nu över hela världen upplysa allmänheten om detta. Det handlar om att rädda miljoner människors liv, men motståndet är kompakt. Bill Gates planerar att tjäna tusentals miljarder på ett vaccin - som med största säkerhet kommer att göra mer skada än nytta, och starka politiska krafter planerar att ta kontroll över oss alla. Våra grundlagsskyddade demokratiska rättigheter är allvarligt hotade!

Några av de mest insatta och kunniga på området kom den 31/10 till Stockholm för att informera om detta. Tidigare har liknande manifestationer ägt rum i New York, i Berlin och på andra håll. Men media har ju sedan länge i hög grad övergivit sin uppgift att granska den politiska och ekonomiska makten – och är nu i stället en megafon för etablissemanget och nämnda makter.

Via nedanstående länk kan man ta del av det som hände i Kungsträdgården den 31/10.

Men starka krafter vill förstås på allt sätt förhindra att detta sprids, så ta del av detta nu – och spara/sprid efter bästa förmåga. Snart kommer man i radio och TV tala om för oss att detta aldrig hänt – eller att deltagande talare är okunniga charlataner. Detta trots att några av dem är bland de mest kunniga i hela världen på området – och riskerar både karriär och liv för att framföra uppenbara sanningar.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?