21. okt, 2020

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

Den 7/10 hade jag ett inlägg på min hemsida med rubriken

Det mest omfattande brottet i världshistorien – Corona-skandalen!

Där försökte jag översätta och sammanfatta ett föredrag av den tyske advokaten och människorättskämpen, Dr Reiner Fuellmich, som tillsammans med ett antal kollegor förbereder en juridisk “grupptalan” mot de företag, regeringar och enskilda som ligger bakom det enorma bedrägeri, som nu dagligen skördar liv över hela världen.

Anmärkningsvärt nog lyckades svenske kämpen för samma sak, Ulf Bittner, få kontakt med denne Reiner Fuellmich och komma överens om en tid för telefonintervju den 20/10 kl. 17.00 svensk tid.

Någon timme innan intervjun skulle göras bröts Bittners kontakt med Internet via hans fiberkabel! Detta har inte hänt tidigare. Tror någon att det var en tillfällighet att det hände just nu? Jag tror absolut inte det!

Lyckligtvis hade Bittner en bekant väldigt nära, vilken fortfarande hade en fungerande uppkoppling, och via den ledningen kunde han alltså ändå genomföra intervjun.

Det som framkommer där är så viktigt att alla uppmanas att via samtliga tillgängliga kanaler sprida detta.

Intervjun finns på nedanstående länk. Och den som vill tillägna sig budskapet på svenska kan gå till efterföljande länk till det tidigare inlägget på min hemsida.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?