11. okt, 2020

Om den globala Corona-skandalen

"I dagarna förbereds en juridisk grupptalan mot ansvariga för det som har betecknats som världshistoriens största och mest dödliga ”brott mot mänskligheten” - ”CORONA-SKANDALEN”.

På följande länkar finns avslöjande samtal mellan Ulf Bittner och representanter för ”etablissemanget”. Här framgår att varken Folkhälsomyndigheten eller SVT kan påstå att ”de inget visste”.

Därtill intervju/samtal med Ingemar Ljungqvist om att FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN Känner Till Corona Bedrägeriet

 

SVERIGE GRANSKAS serien om Corona Bedrägeriet

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN Känner Till Corona-Bedrägeriet

Intervju/samtal med Ingemar Ljungqvist om Corona Bedrägeriet

https://soundcloud.com/ulf-bittner/folkhalsomyndigheten-kanner-till-corona-bedrageriet-2020-10-08

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?