16. sep, 2020

Recension - Falsklarm om corona

Boken ”Falsklarm om Corona” av Sucharit Bhakdi och Karina Reiss har just utgivits på svenska av Karneval Förlag. Boken avslöjar på mindre än 130 sidor lättläst och lättbegripligt vad den pågående pandemin handlar om. Utifrån ett i första hand tyskt perspektiv beskrivs forskning och erfarenheter som visar, att det aktuella coronaviruset skulle ha passerat som en ganska normal säsongsinfluensa, om inte ekonomiska och politiska krafter med hjälp av media skapat fullkomlig panik och totalt orimliga föreställningar om virusets farlighet.

Man har lyckats få regeringar och myndigheter världen över att obesvärat frångå grundlagsenliga regler om yttrandefrihet – och att gemensamt tysta alla invändningar från välrenommerade forskare, som närmast desperat försökt hejda galenskapen. De av dessa som framhärdat och försökt sprida den fruktansvärda sanningen om ”pandemin” har ibland avskedats från sina tjänster och utsatts för formliga karaktärsmord.

Eftersom fakta i denna bok hänsynslöst avslöjar ”medlöperiet” hos både politiker och media, så kommer den självklart att ”tigas ihjäl”. Det är etablissemangets enda möjlighet, eftersom det huvudsakliga innehållet inte på vetenskaplig grund kan bemötas – och de nämnda instanserna kommer att framstå som helt okunniga, eller medvetet bidragande till miljoner människors för tidiga död.

Enbart de ekonomiska konsekvenserna av ”lockdown” har sannolikt redan åstadkommit mångdubbelt fler dödsfall än det aktuella viruset. Massarbetslöshet, utslagna företag och hela landsändars förlust av lokala fungerande nätverk på olika områden kommer att innebära en effektiv broms för all ekonomisk utveckling under lång tid framåt.

En FN-rapport beräknar att den uppkomna krisen kommer att leda till 500 miljoner människors fattigdom! Bara i USA har redan omkring 36 miljoner blivit arbetslösa! Antalet självmord, liksom psykisk ohälsa generellt tycks ha ökat dramatiskt, där ”lockdown” tillämpats mest konsekvent. De flesta vidtagna åtgärder verkar ha varit helt kontraproduktiva – och åstadkommit långt mer skada än nytta.

Man har efter hand testat allt fler – och naturligtvis då hittat allt fler positiva provsvar, vilket man tolkat som ett ökat antal smittade i samhället. En så sanslöst galen slutsats att man baxnar! Självklart hittar man fler ju fler man testar!

Den enda korrekta undersökning som gjorts på en hel population var, när man isolerade alla passagerare på kryssningsfartyget Diamond Princess. Dödligheten visade sig bli 1 % . Med tanke på att medelåldern hos passagerarna var 70 år, (vilket man definierat som en riskgrupp generellt) och att isoleringen i sig sannolikt innebar påfrestningar på hälsan för många, så visar detta att virusets dödlighet mycket våldsamt överdrivits!

I boken nämns något om betydelsen av vitamin D3 – som att 50 % av den nordiska befolkningen har brist på detta vitamin under den mörka årstiden (då kroppen inte via solljus kan fylla på depåerna). Men eftersom författarna båda är skolmedicinskt utbildade forskare, så nämner de knappt något om vår kost , och om vitaminers och mineralers avgörande betydelse för vårt immunförsvar. Och det oerhört kraftfulla antivirala (och antibakteriella) medlet kolloidalt silver nämner man som väntat inte alls. Det tycks ju vara tabu i den allmänna debatten.

I stort är emellertid detta en oerhört bra och nödvändig bok. Den som vill skaffa sig en realistisk bild av den ”pandemi” vi än inte sett slutet på rekommenderas varmt att läsa den! Och Karneval Förlag skall ha all heder av att ha låtit översätta och publicera denna bok på svenska!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?