11. sep, 2020

Vårt korta minne, och vår förmåga att tro på uppenbara lögner

I dag är årsdagen av det kanske enskilt mest fruktansvärda terrordåd som någonsin utförts i fredstid. På några ögonblick avled omkring 3000 människor – de flesta på det mest bestialiska sätt. Några genom att tvingas kasta sig ut från tvillingtornen World Trade Center i New York mot en säker död.

När jag i dag söker i DN och andra main stream media hittar jag inte ett ord om detta!

Den officiella versionen av vad som hände är alldeles uppenbart helt fel. De flygplan som flög in i tornen kan omöjligt ha medfört att båda tornen kollapsade på ett sätt som det krävs professionell sprängteknik för att åstadkomma. Och ännu mindre skulle den mindre ”skyskrapan” i närheten – som inte ens träffades av något plan - kunna kollapsa på exakt samma sätt!

De stabila byggnaderna av stål och betong skulle inte på något sätt kunna falla samman på det sätt de gjorde – av att två flygplan (lätta aluminiumkonstruktioner) kraschade in i dem.

Men trots att det finns många vittnesuppgifter om vad som egentligen hände, så väljer vi att tro på den officiella versionen – som alltså rent fysiskt är absolut omöjlig.

Och i dag – nitton år senare – väljer media att inte ens nämna det som hände.

I dag händer ett terrorbrott med långt fler döda – fast mer i ”slow motion” - som vi också vägrar se vad/vilka som ligger bakom, och kallar det en pandemi…

Det är lätt att tappa tron på mänskligheten!

Här är ett medium som i alla fall tar upp detta med ”Seven Eleven”:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?