3. sep, 2020

Upprördhet på flera plan

I en tid när ett gigantiskt globalt bedrägeri förlamar världen, och sans och förnuft tycks ha tagit ”time out” - under ledning av Bill Gates – är det svårt att bli upprörd över någonting annat. Skolmedicinens och myndigheternas sätt att inte ens bry sig om något så avgörande som vårt immunförsvar – och att förbjuda de effektiva metoder som finns för att förebygga och bota Covi-19 – måste betraktas som ett brott mot mänskligheten. Men de som påvisar detta i vetenskapliga studier, och på annat sätt, blir i förekommande fall fråntagna sina läkarlicenser, utestängda från medier och trakasserade på alla tänkbara sätt...

En världsomfattande tragedi utspelar sig nu vare dag inför våra ögon!

Men än finns utrymme att på lokal nivå nästan tappa fattningen över dumhet och inkompetens på andra områden. Jag har stor respekt för våra poliser och deras i många avseenden mycket svåra arbete – som ibland kan innebära risk för eget liv.

Men när jag i dag – 3/9 2020 - läser i DN om vad som hänt i den mest omfattande (och dyra?) polisutredningen någonsin i Sverige – efter den om mordet på statsminister Olof Palme – så undrar jag om jag läser rätt!

En man som uppger sig ha varit den nu gripne Daniel Nyqvists bäste vän upp till gymnasieåldern hade känt igen den mössa man funnit vid brottsplatsen – och han tyckte den fantombild polisen skapat liknade honom. Han kontaktade därför polisen och kopplades där till utredaren – vilket ledde till att Daniel Nyqvist kallades för ”topsning” (kontroll av DNA). Men HAN DÖK ALDRIG UPP. Herre Gud, säg att detta är felskrivet i DN!

HAN DÖK ALDRIG UPP!

Den som kan vara misstänkt i ett av de mest omskrivna mordfallen i Sverige någonsin DYKER ALDRIG UPP för topsning! Eftersom det fanns DNA från gärningsmannen både på den kniv som användes vid dådet och via blod, där han tvättat sig efteråt, så hade gåtan varit omedelbart löst – med nästan 100 % säkerhet. Och eftersom han omedelbart erkände nu, när han konfronterades, så hade han troligen gjort det då också. Problemet hade varit löst på ett ögonblick!

Så mycket onödigt arbete och utsträckt lidande för de anhöriga! Hur kan något sådant ske?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?