25. aug, 2020

Grundlurade!

Nästan allt vi fått höra om det virus som förorsakar nuvarande pandemi är i grunden fel. Det tycks väsentligen bygga på ekonomiska och politiska strategier med avsikt att på en global nivå samla ofantliga ekonomiska vinster, liksom politisk makt och möjligheter att kontrollera hela befolkningar!

Det är lindrigt sagt pinsamt, att detta hela tiden stöds av media och medicinsk ”expertis”. Klart verifierbara statistiska data negligeras helt, och artificiella datormodeller tycks ges större vikt än konstaterat faktiskt utfall i verkligheten. Och knappt någon reagerar. Varför?

Nu har man världen över ansträngt sig stort för att förklara, att den enda räddningen för är ett vaccin. En gigantisk kampanj har inletts för att sälja hundratals miljoner doser (av ett vaccin som än inte finns, och som man inte vet om det fungerar – eller kanske gör större skada än viruset självt).

Det brådskar nu förstås med att hinna få ut vaccinet innan pandemin naturligt avklingat.

Man drar sig inte heller för att stoppa information från läkare som med enkla metoder förebyggt och botat Covid-sjuka (t.ex. med hjälp av hydroxyklorokin). Hellre än att gå miste om enorma inkomster av ett kanske overksamt eller skadligt vaccin är man beredd att medvetet låta hundratusentals människor dö!

De omfattande nedstängningar av både industrier, kommunikationer, liksom idrotts- och nöjesliv har sannolikt inneburit större mänskligt lidande och större ekonomiska konsekvenser på sikt än någon kan förstå. Massarbetslöshet, och sammanbrott av sociala och mänskliga sammanhang resulterar dagligen i omfattande mänskliga tragedier på alla plan. Och det är osäkert om världsekonomin alls kommer att återhämta sig – åtminstone inom rimlig tid. Social isolering framför allt av äldre har sannolikt också medfört större dödlighet och större mänskligt lidande än coronaviruset!

Anmärkningsvärt är också att våra myndigheter och en nästan enig läkarkår konsekvent förhindrat användning av mineraler och vitaminer, som enkelt kunnat höja vårt immunförsvar och minskat pandemins omfattning. Man har närmast bannlyst t.ex. både vitamin C och vitamin D3 – liksom zink och magnesium. Fullkomligt vansinne! Historiens dom borde bli hård!

Den som vill ha mer detaljer om detta rekommenderas ta del av Lars Berns artikel här:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?