21. jul, 2020

C-vitamin räddar liv

Som jag tidigare meddelat, så har mitt inslag om den dödssjuke Alan Smith i Nya Zeeland raderats från min hemsida (under rubriken ”C-vitamin). Först försvann videon, där han själv och hans vuxna söner berättade hela den märkliga historien. Sedan försvann också min text.

Nu har jag med viss hjälp hittat både en video (fast inte den jag hade med från början) och sedan en svensk text – skriven av Anna Jönsson. Skall nu bli intressant att se om detta får finnas kvar.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?