20. jul, 2020

C-vitamin livsfarligt - för läkemedelsföretagen!

I dessa pandemi-tider har det blivit extra tydligt att det är gigantiska ekonomiska intressen som styr mycket i vår värld. Allt som kan innebära konkurrens och hot mot enskilda företags eller branschers vinster motarbetas med alla tillgängliga medel. Detta gäller uppenbarligen inte minst inom sjukvården. Läkemedelsindustrin har en lönsamhet liknande vapen- och livsmedelsindustrin. I många länder står läkemedel för en mycket betydande del av BNP – så även i Sverige. Som bekant har ju också branschen sedan länge varit en favorit bland investerare och riskkapitalister.

Ett hot mot ”läkemedel” är alla naturliga och icke patenterbara produkter – som vitaminer och enskilda mineraler. Hur ”farligt” C-vitamin betraktas fick jag själv nyligen bevis på. Redan när jag startade min hemsida – Svaradoktorn – år 2016 kunde jag där lägga in en berättelse om lantbrukaren Alan Smith i Nya Zeeland. Det fanns också en video, där han själv och hans två vuxna söner i detalj berättade hela historien. Den handlade i korthet om att han blev våldsamt sjuk i svininfluensa (Fritt ur minnet nu, eftersom trexten är raderad). Han hamnade i koma och kunde inte ens andas själv, utan hölls vid liv endast med mekaniska medel (hjärt- lungmaskin). Hans lungor var helt vätskefyllda och kunde inte ens urskiljas på röntgen. När man dessutom upptäckte att han hade cancer (leukemi), så bedömde läkarna på sjukhuset att han inte skulle överleva. Man bestämde att tekniken skulle kopplas bort – så att han alltså fick dö.

Men hans fru och söner hade hört talas om att höga doser intravenöst C-vitamin skulle kunna rädda livet på människor även i denna hopplösa situation. Fast på sjukhuset var läkarna mycket ovilliga att gå med på något sådant – som de ansåg var ”ovetenskapligt”. Först sedan man anlitat advokat och hotat sjukhuset med åtal satte man in C-vitamin. Det var emellertid i mycket lägre doser än det familjen ville – men ändå förbättrades Alans hälsoläge dramatiskt, så att han snart kunde samtala med sina anhöriga, och lungorna började fungera.

Men en dag, när de anhöriga kom på besök, så var han åter okontaktbar. Då hade en ny läkare utan samråd med dem bara satt ut behandlingen med C-vitamin! Efter ytterligare advokat hjälp tvingades man ändå sätta in C-vitamin igen. Till sist blev Alan helt återställd – och även hans leukemi försvann. Han kunde återgå till arbetet på sitt jordbruk.

Detta blev mycket uppmärksammat i Nya Zeeland i både press, radio och TV. Men in i det sista (och antagligen fortfarande) förklarar sjukhuset att han mirakulösa tillfrisknande absolut inte kunde ha något att göra med C-vitaminet. I stället skulle det bero på att man vänt honom på mage efter tidigare ryggläge! Då kan man förstås undra varför man inte vände honom tidigare – utan i stället tänkte låta honom dö, liggande på rygg!

Men hur aktuellt är detta i dag – i juli 2020? Jo, uppenbarligen mycket aktuellt. I mitt inlägg på hemsidan försvann redan för något år sedan videon, där Alan och hans söner berättade historien. Nu har man också raderat min text! Om man försöker öppna länken, så får man bara se en helt blå skärm! Inga kommentarer! Allt är bara borttaget!

Detta är förstås särskilt anmärkningsvärt just i dessa dagar, när man på många håll visat, att intravenöst C-vitamin i höga doser faktiskt även kan bota Covid-19 – och att något så enkelt som just tillskott av C- och D-vitamin kraftigt minskar risken för allvarliga skador av coronaviruset. Sannolikt är det förstås detta som skrämt läkemedelsbolagen så kraftigt att de t.o.m. går in på privata hemsidor och raderar inlägg! Att något så enkelt som C-vitamin kan fungera även mot Covid-19 blir ju ett starkt hot mot alla de företag som nu försöker få fram syntetiska botemedel – och ett vaccin – mot sjukdomen. De miljarder som redan investerats i sådan forskning riskerar att bli bortkastade. Detta får förstås inte ske! Hellre får människor dö i tusenden!

Här är den aktuella länken på min hemsida:

Intressant i sammanhanget kan också vara den svenska läkaren Sture Blombergs egen berättelse om hur hans syster räddades till livet just med höga doser intravenöst C-vitamin:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?