15. jul, 2020

WHO mot världen?

För några år sedan hade tanken att WHO (Världshälsoorganisationen) skulle visa sig vara en av världshälsans värsta fiender varit helt omöjlig. Men sedan Bill Gates och Anthony Fauci lyckats ta över organisationen, så verkar detta nu ett faktum. Om man sedan också känner till nuvarande generaldirektören, Tedros Adhanom Gebreyesus, och hans bakgrund, så blir detta förhållande kanske mindre märkligt.

Men kanske mest skrämmande är, att mängder av forskare låter sig utnyttjas i det som i dag närmast måste betraktas som ett ”folkmord” på global nivå! Tidigare har man bl.a. sett, att WHO i samverkan med USA:s FDA (Foood and Drug Administration) effektivt förhindrade botandet av malaria i Afrika med det enkla, billiga och effektiva medlet kolloidalt silver. Men då handlade det ju ”bara” om några tiotal tusen barn och unga, som därmed tilläts dö i denna sjukdom.

I dag handlar det om stora delar av jordens befolkning! Jag tänker då på den pandemi som nu dagligen tar livet av människor – sannolikt inte direkt via det aktuella viruset, utan indirekt via dess följdverkningar på den mänskliga organismen, och inte minst genom de omfattande ekonomiska följderna i drabbade samhällen.

Man kan förebygga insjuknande i Covid-19 effektivt med så enkla medel som tillskott av C- och D-vitamin, samt zink och magnesium. Detta motarbetas av WHO och av de flesta andra myndigheter – liksom större delen av läkarkåren – som försöker skrämma människor med lögnaktiga påståenden om faran med överdosering av dessa ämnen!

Om man inte vidtar nämnda åtgärder, utan drabbas av Covid-19, så vet man nu, att nästan alla kan räddas med något så enkelt som den gamla ”malaria-medicinen” Hydroxiklorokin – under förutsättning att behandlingen sätts in inom fem dygn efter insjuknandet.

Detta medel har används som profylax mot malaria i uppemot 70 år, utan att man någonsin märkt eller talat om några allvarliga biverkningar. Miljoner turister som rest till områden där malaria förekommer har tagit medlet, liksom FN-soldater som tjänstgjort i malariadrabbade länder. Det torde vara ett av de säkraste och mest utprövade läkemedel som finns på marknaden. Och det är billigt – vilket förstås är besvärande för läkemedelsföretagen, som helst vill sälja dyra produkter.

När nu världen drabbats av en förödande pandemi av Covid-19, och man upptäckt att det här läkemedlet faktiskt fungerar mot denna sjukdom – då påstår man plötsligt att det finns allvarliga biverkningar, som man tidigare under 70 års användning inte sett! Är det inte märkligt, så säg!

Jag är nu så konspiratoriskt lagd, att jag tror det kan ha ett visst samband med att läkemedelsföretag över hela världen nu kämpar för att hitta ett annat (och dyrare) läkemedel – och sedan ett vaccin, som tydligen Sverige redan investerat miljarder i, trots att det än inte finns i sinnevärlden och vi inte vet något om dess effektivitet och säkerhet.

Det riktigt upprörande är nu, att framstående (?) forskare (och WHO) tycks producera falska studier i stor skala för att påstå att Hydroxiklorokin inte fungerar, utan tvärt om orsakar allvarliga skador på Covid-sjuka!

På Dr Mercolas blogg kan man läsa bl.a. följande:

”Kontroversen om Hydroxiklorokin är kanske en av de mest förvirrande och frustrerande på det medicinska området. Läkare och hälsoexperter världen över har uttalat sig både för och emot detta medel. Några har rapporterat spektakulära fördelar, medan andra varnat för dödliga faror.

I en internationell undersökning bland 6 227 läkare i 30 länder skattade 37 % av dem antimalariamedicinen Hydroxiklorokin som ”den effektivaste behandlingen” mot Covid-19. I Spanien, där medlet användes av 72 % av läkarna, bedömdes den som ”effektivaste behandling” av 75 % av dem.

Den franske mikrobiologen och specialisten på infektionssjukdomar Didiere Raoult rapporterade att en kombination av Hydroxiklorokin och Azithromycin som gavs omedelbart efter diagnosen gav tillfrisknande och ”virologisk bot” - där man inte kunde detektera SARS-CoV-2 i näsan – hos 92,7 % av patienterna.

Dr Vladimir Zelenko har funnit att behandling av Covid-19-patienter som hade testats positivt ”så tidigt som möjligt sedan symtomen visat sig” med zink, låga doser av Hydroxiklorokin och Azithromycin minskade dödligheten femfaldigt.

Zink tycks vara ”nyckeln”, om det ges tidigt. Om man ger zink tillsammans med en ”zink ionophore” (en fettlöslig substans som kan transportera zinkjoner genom cellmembran) – som Hydroxiklorokin eller Quercitin - skulle det, åtminstone teoretiskt – hjälpa till att minska den virala laddningen och förhindra att immunsystemet blir ”överaktivt”.

Läs hela artikeln här:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/07/15/hydroxychloroquine-for-coronavirus.aspx?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?