30. jun, 2020

Fantastiskt antivirusmedel - som inte används

Med en pågående viruspandemi, som i grunden har skakat vårt samhälle, borde det i dag vara synnerligen intressant med ett billigt och lätt tillgängligt medel mot virus. Och om detta medel dessutom också är verksamt mot andra sjukdomsalstrande mikrober – som bakterier, amöbor, svamp, encelliga parasiter etc. - så borde detta rimligtvis inte betraktas som en nackdel.

Det har sedan länge funnits ett sådant medel – nämligen kolloidalt silver. Och vilka vidskepliga fördomar man än kan ha om detta ”silvervatten”, så framstår det i alla fall som helt klart att det inte i rimliga mängder har några som helst skadliga biverkningar. Både jag och min fru har dagligen i mer än fem år tagit åtminstone en halv deciliter – och än har ingen av oss drabbats av blå hud (som några påstår blir följden) – eller några andra biverkningar. Tvärt om har vi knappt ens drabbats av några vanliga ”förkylningar”. Och det finns bara i vårt land tusentals personliga beskrivningar av hur kolloidalt silver på olika sätt förbättrat människors hälsa.

Redan när jag startade min hemsida 2016 skrev jag där en lång text om detta fantastiska ämne – med några vetenskapliga referenser, och även t.ex. en video från Ghana, som visar hur man ”på löpande band” botar barn från malaria.

Men det verkar som om ganska få orkat ta sig igenom den långa texten – vilket kan vara begripligt i vår stressade tid. Men det märkliga är, att många kan tala om för mig att det jag skrivit är ”idiotiskt svammel” - trots att de inte läst en rad av det jag skrivit!

Fast det stora problemet är förstås, att kolloidalt silver inte går att ta patent på, eftersom silver är ett vanligt grundämne. Och dessutom är framställningen så enkel att nästan vem som helst med ganska enkel utrustning kan tillverka ”silvervatten” hemma i köket - även om den professionellt tillverkade produkten av säkerhetsskäl kan vara att föredra.

Om medlet hade varit patenterbart, så hade garanterat ett läkemedelsbolag lagt beslag på ett sådant patent – och sannolikt tjänat miljarder. Ett enkelt och billigt medel som kan ersätta dyra antibiotika (som har avsevärda biverkningar) – och som delvis också kan ersätta cytostatika mot cancer – det borde förstås vara en våt dröm för vilket läkemedelsbolag som helst!

I stället är det nu ett allvarligt hot mot dessa bolags miljardintäkter från nämnda preparat. Därför lägger de ner oändlig energi på att demonisera detta helt ofarliga ämne. Och tyvärr har de god hjälp av både okunniga läkare och korrumperade myndigheter (som Livsmedelsverket).

Med anledning av skolmedicinens teorier om att vi måste dämpa immunförsvaret, eftersom det annars överreagerar, så att ”cytokinstormar” förstör t.ex. lungvävnad vid corona-infektion – så kan det vara intressant att citera detta ur min text:

Inflammationen runt de infekterade hudområdena dämpas vid närvaro av silvernanopartiklarna. Dessa nanopartiklar har även visat sig ha effekt på astma, som är en sjukdom med stort inslag av inflammation och allergi. Studier visar att nanopartiklarna har en cytokinhämmande effekt, vilket bromsar den inflammatoriska reaktionen”.

Den som ändå har tid och orkar kan ta del av hela min text på hemsidan här:

PS: Jag har inga som helst ekonomiska intressen i kolloidalt silver (eller några andra produkter jag nämner på hemsidan)

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?