29. jun, 2020

I England och Skottland följer man SVARADOKTORNS råd. Inte i Sverige!

I går – den 28 juni 2020 – skrev jag under rubriken ”Brist på vitamin D3 en säker död på sjukhus” följande:

Den svenska sjukvården tycks lida av missuppfattningen att vitaminer bara är ”näringsämnen”, som inte kan användas som ”medicin”. Detta är sannolikt en missuppfattning som årligen kostar människor livet – och särskilt just nu! Som jag tidigare påpekat borde åtminstone människor i riskgrupper och de som arbetar i nära kontakt med Covid-sjuka få gratis tilldelning av dessa två vitaminer (gärna också zink, magnesium och jod).”

I dag kan man på Dr Mercolas blogg bl.a. ta del av följande information (min tolkning):

Vitamin D hjälper till att reglera immunfunktionen och förhindrar generellt sjukdomar i andningsorganen. Dataanalyser visar också klara samband mellan nivåer av D-vitamin och risken för infektion och död i Covid-19.

Medan USA:s myndigheter fortfarande försöker nedvärdera (och även skrämmas för) tillskott av D-vitamin, så visar sig myndigheterna i England och Skottland nu utveckla rekommendationer för att höja allmänhetens nivåer av D-vitamin.

Brittiska ”Frontline Immune Support Team” förser dem som arbetar inom hälso- och sjukvård med gratis näringstillskott för att stödja och reglera immunförsvaret.

Public Health Scotland” och ”British NHS” håller också på att fastställa vetenskapliga data för att bestämma om D-vitamin skall förskrivas till sjukhuspatienter – och som förebyggande till högriskgrupper.

Mörk hud kräver betydligt mer exponering för solen för att kunna producera tillräckliga mängder D-vitamin – i så hög grad att mörkhyade som lever långt norr om ekvatorn bokstavligen garanteras kronisk brist på D-vitamin.”

Vidare får man veta följande:

”Immunstödjande förpackningar sänds direkt till varje enskild individ inom NHS som arbetar inom vården och har anmält sig för detta. Och de får alla produkter helt gratis. Förpackningarna innehåller vitamin C, vitamin D och zink.”

Som bekant följer vi i Sverige snarast den amerikanska strategin – att avfärda och skrämmas för tillskott av vitaminer och mineraler. Resultatet ser vi i den dagliga rapporteringen av dödsfall i Covid-19.

På följande länk finns fler detaljer:

Om någon skulle få tanken att stödja min hemsida, så finns möjligheten genom att t.ex. köpa min bok ”Och cancern bara försvann”, som nu också finns som ljudbok.

Hemsidan är helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?