14. jun, 2020

Är jag Stålmannen – eller ljuger läkarna och Livsmedelsverket?

När jag 2014 drabbades av cancer talade läkarna om för mig att jag snart skulle dö – om jag inte gick med på ett oerhört omfattande och handikappande kirurgiskt ingrepp. Jag vägrade utsätta mig för detta och valde i stället att ändra min kost till närmast ketogen sådan (minimalt med kolhydrater och mycket naturligt fett) – och med kosttillskott bestående av bl.a. en hel del vitaminer och mineraler. Jag blev idiotförklarad av en enig läkargrupp! Nu - sex år senare – mår jag bra, och sedan flera år kan man inte hitta några tecken på cancer hos mig.

Läkarna har ingen förklaring – men påpekar, att det ”i alla fall inte har något att göra med min kostförändring och mina tillskott av vitaminer och mineraler”.

Ett av de tillskott jag äter är bittra aprikoskärnor (som innehåller amygdalin). Livsmedelsverket och läkarna förklarar att bittra aprikoskärnor är kraftigt giftiga, och att man absolut inte skall äta mer än någon enda per dag. Jag har nu i mer än fem år ätit minst tio om dagen – och min fru nästan lika många. Ingen av oss har upplevt några av de skrämmande biverkningar Livsmedelsverket beskriver!

Livsmedelsverket förklarar att silver är ”en giftig tungmetall”, och att kolloidalt silver (som består av 99,999 % rent vatten och endast tio miljondelar silverjoner och nanopartiklar av metalliskt silver) är absolut livsfarligt vid invärtes bruk. Jag har nu under mer än fem år druckit uppemot en dl om dagen varje dag - vid tillfälliga magbesvär betydligt mer. Förutom att min cancer försvann och att jag nästan aldrig drabbas av några infektioner har jag inte upplevt några ”biverkningar”.

Eftersom jag inte tror att jag är Stålmannen eller har några andra magiska förmågor, så inser alla vad svaret på rubrikens fråga blir! En avgörande fråga blir då förstås VARFÖR man ljuger. Eller är jag kanske trots allt en modern variant av Stålmannen? Men jag är inte ensam. Många fler har blivit cancerfria med min enkla metod - och andra "alternativa metoder". Vi är samtliga ett allvarligt hot mot läkemedelsindustrin, som varje år tjänar många miljarder på traditionell cancerbehandling.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?