14. jun, 2020

Skräcken för Covid-19

Människor dör nu varje dag med diagnosen Covid-19. Långt ifrån så många dör AV Covid-19, eftersom den officiella rapporteringen är minst sagt tveksam. På en del håll redovisas alla som ”Covid-19-fall” i dödsstatistiken – även när det är alldeles uppenbart att den egentliga dödsorsaken varit en annan (som cancer, hjärtinfarkt, KOL, demens, diabetes etc.).

Anledningen att överdriva farligheten hos detta virus tycks vara att vi alla skall bli så skräckslagna att vi frivilligt avstår från mänskliga fri- och rättigheter och låter oss utsättas för obligatorisk vaccinering. Det är ganska enkelt att identifiera Bill Gates och Anthony Fauci som ledande i den kampanjen. De tycks också mer eller mindre ha ”kapat” WHO för sina egna syften.

För de flesta låter detta mycket osannolikt och ”konspirationsteoretiskt”. Precis lika otroligt som att kulturnationen Tysklands nazister under andra världskriget ägnade sig åt industriell avlivning av judar, romer, homosexuella och andra ”lägre stående” människor. Det kunde bara inte vara sant, tyckte man! Men tyvärr var det alldeles sant, vilket några få överlevande än kan vittna om. Hundratals inspelade timmar av autentisk film från förintelselägren bekräftar också detta alldeles outsägligt förfärliga.

I dag kan det vara intressant att titta litet på faktiska data om Covid-19.

Det finns nu (enligt bl.a. John Hopkins) ca 2,2 miljoner bekräftade fall av Covid-19 i världen. Av dessa har knappt 170 00 resulterat i dödsfall. Om jordens befolkning är 7,8 miljarder, så innebär 2,2 miljoner fall av Covid-19 en ”infektionsnivå” på 0,02 % - d.v.s. en på 50 000 har smittats. Dödstalen ger globalt en risk på omkring 0,002 % att dö i denna sjukdom (fast förstås med stora regionala skillnader).

Förra året avled bara i USA i genomsnitt 1 663 personer i cancer VARJE DAG! Fler har alltså i USA avlidit i cancer de senaste 100 dagarna än de som i hela världen har avlidit i Covid-19 sedan november!

Hjärt- och kärlsjukdom dödar varje år globalt ca 17 miljoner människor – eller 46 575 VARJE DAG! Denna kategori sjukdomar har alltså dödat fler människor de senaste fyra dagarna än Covid-19 gjort de fyra senaste MÅNADERNA!

Både cancer och hjärt- och kärlsjukdom skulle kunna minskas drastiskt med så enkla medel som en hälsosam kost och ökad fysisk aktivitet. Men vad jag vet har ingen myndighet hittills ens övervägt att med någon nyinstiftad lag tvinga människor att äta bättre mat och röra på sig mer.

Men nu förefaller det uppenbart, att man på många håll (troligen också i Sverige) har planer på att göra vaccinering mot Covid-19 obligatorisk. Det pågår nu en intensiv tävling hos olika företag om att bli först med ett vaccin mot denna sjukdom. Brådskan (och den potentiella ekonomiska vinsten) är så enorm att man tycks åsidosätta både säkerhetsregler och juridiska ansvarsbedömningar. Mängder av pengar till denna forskning delas okritiskt ut till alla som forskar på området.

De som förordar näringsriktig kost med tillskott av C-vitamin, vitamin D3, zink, magnesium och några andra avgörande komponenter avfärdas utan motivering. Detta är ett ”misstag” av gigantiska proportioner, som snart kommer att få andra medicinska misstag att förblekna i jämförelse!

För säkerhets skull vill jag poängtera, att ingen skugga faller över dem som i Sverige varje dag kämpar för att rädda Covid-19-patienter. Problemet är ”bara” att de inte ges rätt förutsättningar. Och ansvaret faller tungt på både politiker och medicinska ”specialister” som utan någon prövning hänsynslöst avfärdar alla alternativa metoder, varav vissa på andra håll är mycket framgångsrika.

Att ”följa reglerna” (som i hög grad skrivits av läkemedelsindustrin) tycks vara viktigare än att rädda människoliv! Detta är för övrigt en genomgående inställning även på andra medicinska områden (som t.ex. cancer). Alldeles förfärligt!

Kortfattat kan man spåra anledningen till detta tillbaka till 1910, då den s.k. Flexnerrapporten publicerades i USA – på uppdrag av bl.a. de superrika familjerna Rockefeller och Carnegie, som ville ha avsättning för sina petrokemiska produkter och såg ”mediciner” som en gigantisk marknad. Snart hade läkarutbildningarna i USA förändrats från mångfald till enfald och spridits över snart sagt hela världen.

Läkekonsten förvandlades till en kemisk industri – och alla enkla och beprövade naturliga botemedel förbjöds. Därför är i dag medicinska behandlingar och ”godkända läkemedel” (d.v.s. "iatrogen sjukdom" = av läkare förorsakad) en av de absolut vanligaste dödsorsakerna. Den kände amerikanske forskaren och författaren Bruce Lipton hävdar med emfas att skolmedicinens produkter och metoder är den allra vanligaste – före cancer, hjärtinfarkt, diabetes och andra potentiellt dödliga sjukdomar. Att liv också varje dag kan förlängas med dessa medel undanskymmer inte detta tragiska faktum.

 

Min text är huvudsakligen hämtad från en artikel av Ty & Charlene Bollinger. Originaltexten finns på följande länk:

https://thetruthaboutcancer.com/fear-lies-covid-vaccine/

 

Om någon skulle få tanken att stödja min verksamhet, så finns möjligheten genom att t.ex. köpa min bok ”Och cancern bara försvann”, som nu också finns som ljudbok.

Hemsidan är helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?