4. jun, 2020

Viktigaste orsaken till död i Covid-19: LÄKARNAS VITAMINSKRÄCK!

Vi vet att många läkare är utomordentligt skickliga och dagligen räddar liv, särskilt vid olyckor och andra akuta situationer. Vi vet också att de med modern transplantationskirurgi kan ge oss nya organ som lever, njurar och t.o.m. hjärtan. Kanske kunde man önska att de vore bättre på att ge oss råd för att undvika att transplantationer behövs. Tyvärr är det ju också så, att de läkemedel de förskriver är en av de absolut vanligaste dödsorsakerna – särskilt hos äldre.

I dessa dagar ser och hör man olika medicinska ”experter” i media i uttala sig tvärsäkert både om hur Coronaviruset uppkommit och hur det skall bekämpas. Var och en har sitt eget perspektiv på detta, och inom skolmedicinen sitter man förstås fast i det paradigm som i huvudsak har gällt sedan 1910, då Flexnerrapporten publicerades i USA. Därefter har endast ”läkemedel” gällt – och i nödfall kirurgi. Allt annat betraktas som ”kvacksalveri” - alltså ovetenskapligt bedrägeri. Näringsriktig kost är således i princip ”bedrägeri”!

Detta synsätt är förstås en gigantisk tragedi, som kostar människor livet varje dag över hela världen. Det innebär att läkarna skrämmer människor från att använda enkla naturliga medel för att hålla sig friska – eller bota uppkomna sjukdomar. Redan ”läkekonstens fader”, Hippokrates, myntade uttrycket ”Låt maten bli din medicin och medicinen din mat” - omkring 400 f.Kr.

Detta har uppenbarligen dagens läkare helt glömt. Vår kost tycks de anse vara närmast betydelselös för vår hälsa – eller säger bara ”ät varierad kost, så får du i dig alla nödvändiga näringsämnen”. Varierad kost är förstås bättre än ”ensidig kost” - men någon garanti för god hälsa är det verkligen inte, särskilt inte om man är hänvisad till det utbud som finns i våra vanliga matvaruaffärer!

Den absoluta majoriteten av människor i vår del av världen äter katastrofalt mycket kolhydrater (socker) och försöker undvika naturligt mättat fett – enligt Livsmedelsverkets råd. Resultatet är t.ex. det faktum att 50 % av alla svenskar i dag är rejält överviktiga (i t.ex. USA är det mycket värre). Diabetes har blivit en folksjukdom, och cancer har formligen exploderat de senaste 75 åren.

Men för att nu gå till dagens situation, med Covid-19-pandemin, så är även där läkarnas och skolmedicinens uppfattning enligt min uppfattning närmast en katastrof. Om läkarna hade adekvata kunskaper om t.ex. våra vitaminer – och tillämpat dem - så kunde Covi-19 knappt ha blivit en pandemi. I alla fall skulle antalet dödsoffer i denna sjukdom sannolikt ha varit oerhört mycket mindre!

Man har sedan flera decennier känt till att C-vitamin och vitamin D3 är absolut nödvändiga för ett välfungerande immunförsvar. Och numera vet man också, att de av våra läkare och myndigheter rekommenderade serumnivåerna av dessa vitaminer är mycket långt ifrån de som krävs för ett optimalt immunsystem. För vitamin D3 påstår man t.ex. att det räcker med omkring 600 IE om dagen för en vuxen för att uppnå en tillräcklig nivå. I stället är snarast 5000 IE det som behövs!

Deras rekommendationer innebär alltså att de allra flesta i Sverige lider av uttalad brist på vitamin D3 - åtminstone under vinterhalvåret, då solen inte ger tillräckligt mycket UV-ljus för att huden skall kunna bilda detta ämne.

För dem som tvingas bo på institutioner – t.ex. ”äldreboenden” - finns bristen på vitamin D3 året runt. Detsamma gäller mörkhyade, vars melanin (färgämnet i huden) gör att solen inte riktigt ”kommer åt” och kan hjälpa huden att bilda detta livsviktiga ämne. Även de som av kulturella/religiösa skäl alltid bär heltäckande klädsel blir risken lika stor som hos dem som inte utsätter sig för solens strålar.

Nu har vi redan sett, att de som drabbats hårdast av Coronaviruset är – just de som vistas på äldreboenden och de mörkhyade! Men att detta skulle ha något samband, att det kan bero på D-vitaminbrist tycks läkarna inte ha förstått. Och att man enkelt kunde avhjälpa den bristen med kosttillskott! Nej fy! Vitaminer mot allvarlig sjukdom! Det är ju löjligt!

Samma inställning mötte jag, när jag 2014 drabbades av cancer och läkarna ville genomföra ett dramatiskt och handikappande kirurgiskt ingrepp. Jag avstod och förklarade vad jag skulle göra i stället, ändra min kost och äta bl.a. C- och D-vitamin, gurkmeja och en del annat. Reaktionen var ungefär: ”vitaminer och kryddor mot cancer – hahaha!”

När läkarna till sist tvingades erkänna att man inte längre kunde se någon cancer hos mig, så hade de ingen förklaring. Men de uttryckte enhälligt att det ”i alla fall inte kunde ha något att göra med vad jag ätit”. En oerhört tragisk och häpnadsväckande okunnig inställning!

Nu talar man varje dag i radio och TV om teknikaliteter - som vilka avstånd man skall hålla mellan människor, hur många som tillåts träffas, hur skyddsutrustning skall användas etc. MEN INTE ETT ORD OM DEN FANTASTISKA SKYDDSUTRUSTNING VI ALLA HAR FÅTT AV NATUREN – VÅRT IMMUNFÖRSVAR!

Detta är så märkligt att man inte gärna vill tro att det är sant. Hur kan den ”medicinska eliten” bortse från det allra viktigaste i detta sammanhang?

Läste emellertid i Läkartidningen att man nu tydligen ändå skulle inleda forskning om just D-vitamin. Den kommer säkert inte att ge något resultat förrän nuvarande pandemi är över. Men det finns ju fler anledningar att forska om D-vitamin. Detta vitamin (som egentligen är ett hormon) tycks ju bland annat kraftigt motverka risken för cancer och även minska risken för depression och annan psykisk ohälsa. Så forska gärna!

Fast ovedersägliga empiriska data finns ju redan, så klinisk användning av dessa borde kunna tillämpas omgående – särskilt som vitamin D3 är tämligen ofarligt att använda – framför allt i jämförelse med många ”godkända läkemedel”. Och vad ev. kommande vaccin mot Coronaviruset kan ha för biverkningar vet vi än inget om. På det området kan man med fog påstå, att ”spåren förskräcker”...

Om någon skulle få tanken att stödja min hemsida, så finns möjligheten genom att t.ex. köpa min bok ”Och cancern bara försvann”, som nu också finns som ljudbok.

Hemsidan är helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?