24. maj, 2020

Fler delar SVARADOKTORNS tankar

Jag har länge framfört min kritik mot skolmedicinen för att allvarligt åsidosätta enkla interventioner med näringsämnen som vitaminer, mineraler, spårämnen och aminosyror – för att i stället vid olika sjukdomstillstånd ensidigt använda farmaceutiska produkter (”läkemedel”) - med ofta osäkra effekter och allvarliga biverkningar.

Det här har blivit särskilt uppenbart – och upprörande – i den nu aktuella Covid-19-pandemin. Något så enkelt som att administrera rejäla doser av C-vitamin, Vitamin D3 och zink till alla äldre och till dem som arbetar inom vården skulle med största sannolikhet dämpat pandemins dödlighet avsevärt. I stället har myndigheterna varnat för de nämnda vitaminerna! Enligt min uppfattaning fullständigt galet!

Höga doser av intravenöst administrerat C-vitamin har under åtskilliga år används framgångsrikt för att bota människor med livshotande tillstånd. Doser upp till 50 GRAM (50 000 mg) per dygn har inte givit några skadliga biverkningar.

När det gäller vitamin D3 varnar man också för farlig överdosering. Totalt ovetenskapligt! De som bör iaktta viss försiktighet är de med den sällsynta genetiska sjukdomen Williams syndrom, eftersom de har en störd kalciummetabolism (det föds oftast mindre än 10 barn per år med detta syndrom). Myndigheterna rekommenderar högt 600 IE per dygn för vuxna. Jag har själv nu under flera år tagit 10 000 IE om dagen utan märkbara biverkningar.

Av någon anledning tycks skolmedicinska läkare emellertid ha en formlig skräck för vitaminer. Man skulle kunna tro att de alla har stora aktieposter i läkemedelsindustrin, som förstås minskar sina intäkter, om människor kan botas med enkla icke patenterbara naturliga ”läkemedel”. Jag tror emellertid inte detta är anledningen – utan snarare en genuin okunskap, eftersom kostens vitala betydelse för vår hälsa nästan helt förbigås i läkarnas grundutbildning.

Att jag inte är ensam om mina tankar visas av följande inlägg på Webbplatsen Vaken.se

”Sverige ligger långt efter de flesta kulturländer när det gäller tillämpning av och forskning om de naturliga medicinska medel och metoder som har hälsa som sitt främsta mål. Detta har visat sig i dessa coronatider, när man istället för att fullt ut tillämpa godkända metoder som Intravenös C-vitaminbehandling enbart förlitat sig på smittskyddsbekämpning.

Likadant har man inte informerat om vikten att ha fullgoda D-vitaminhalter i blodet. Det senare har inte minst drabbat de nysvenskar som har svart eller brun hudfärg med mycket melanin. Istället har det gjorts instruktionsfilmer från centralt håll ut till olika vårdavdelningar där man instruerar hur man ska sätta in morfinpreparat så att den drabbade kan dö en smärtfri död. Denna behandling kan man bara ta till när alla andra livgivande medel är uttömda. Annars är det att hemfalla åt eutanasi – en planerad barmhärtighetsdöd. En aktiv dödshjälp!

Vi anklagar i dessa coronatider därför myndigheter som Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen för de att i otaliga presskonferenser endast tvår sina händer och vill att medborgarna ska tvåla sina – råden ovan saknas.

Vi anklagar Läkemedelsverket då de rent objektivt låter läkemedelsindustrins intressenföre de sjukas. Man försöker tiga ihjäl befintliga bevis för C-vitaminets effekt mot virussjukdomar för att istället släppa fram försök med patenterade mediciner som en del kostar 45 000 kronor per behandling.

Vi anklagar forskaretablissemanget för att de inte skyndsamt granskar de framgångsrika länderna när det gäller behandling, som Kina och Sydkorea, och låter deras livräddande behandlingar snabbt utvärderas för tillämpning på våra svenskar. Det är bara en tidsfråga innan Sveriges dödstal passerar Kinas, trots att deras del av coronapandemin var mångfalt större.

Vi anklagar regering och riksdag för att inte ha genomskådat den dolda agendan bakom Corona utan som skuldsätter hela svenska folket för flera år framöver. Ni skapar utifrån WHO:s direktiv (WHO som i sin tur är dominerad av vaccinindustrins pengar) som gör att coronapandemin i sin förlängning kommer att medföra en havererad samhällsekonomi under år framöver.

Vi anklagar också public service som tycks uppträda som en garant för att dessa myndigheter ska få torgföra sina tankar fullt ut, att sprida ångest, rädsla och att vi ska godta en ny världsordning, där det som borde vara den tredje granskande statsmakten istället fogligt ställer upp som maktens garant.

Vi anklagar också majoriteten av de läkare som beredvilligt ställer upp i intervjusoffor och baktalar de alternativ som ges, oavsett om detta är ett utslag av deras flockmentalitet eller en undermålig utbildning som går ut på att beskriva symtom istället för att söka sjukdomars orsak och därmed också visa på vägar tillbaka till hälsa. Många läkare bryter därmed å det grövsta mot det lagstadgade kravet att följa med i den forskning som ger råd och tips hur man botar sina patienter

Vi anklagar inte Bonnierskoncernen, med DN och Expressen som flaggskepp, och andra delar av läkemedelsindustrin. Det är ju deras affärsidé att försöka hindra folk från att bli friska av beprövade billiga läkemedel och naturliga medel.

Men vi anklagar dem för ett djupt oetiskt beteende. Trots att flera stora läkemedelsföretag internationellt upprepade gånger dömts för brott och betalat enorma bötesbelopp för detta så blir Sverige en lekplats för deras agendor.

Vi är:

Per-Arne Öckerman, professor emeritus och leg läkare, som länge prövat C-vitamin både på sig själv och på patienter

Ingemar Ljungqvist, författare till Aids Tabu och Cancer och Mikrober, Dessutom redaktör för hälsotidningar under snart 25 år. Dr Sc (OIUM)

Mikael Nordfors. Leg läkare och bestsellerförfattare i USA. Mycket omtyckt läkare hos patienterna men förföljd av myndigheterna och Expressen.

Erik Enby, extra legitim läkare i Göteborg , deslegitimerad av Socialstyrelsen då han likt Semmelweis och andra pionjärer gav sådana bidrag till forskningen runt mikrobernas roll vid kroniska sjukdomar att han var för långt före sin samtid.”

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?