15. maj, 2020

Som vanligt - förbjudet att bota!

Många känner inte till att det i Sverige är absolut förbjudet att bota cancer, diabetes och epilepsi – om man inte är legitimerad läkare! Det innebär förstås att alla alternativa behandlingar faller bort, eftersom läkarna endast använder ”godkända läkemedel”, då de riskerar sin legitimation, om de använder ”alternativa metoder”. Sedan får dessa vara hur effektiva och säkra som helst.

Detta är förstås fruktansvärt och kostar människor livet varje dag. Men om nu också ”godkända läkemedel” förbjuds! Då är kort sagt ”helvetet fullkomligt”! Detta tycks nu vara fallet. Ett godkänt läkemedel som använts som profylax mot malaria i ca 70 år och skrivits ut till nästan alla som rest till Afrika – utan att några allvarliga biverkningar registrerats – är ”hydroxychloroquine” (produktnamn Plaquenil).

Verkningsmekanismen är inte känd (!!), men medlet används i dag bl.a. mot kronisk ledgångsmekanism, och ”reumatism utan känd orsak hos barn och ungdom”. Nu har detta medel visat sig mycket användbart mot Covid-19-infektioner på olika håll i världen. I Indien tycks regeringen ha beslutat om användning av detta i stor skala. En förklaring till detta kan också vara, att Indien har ca 70 % av världens produktion av hydroxychloroquine (Kostnad för behandling kanske ett par tior – för profylax betydligt mindre). Men även i Ryssland och Australien används detta medel, liksom på många enskilda sjukhus i andra länder – bl.a. i New York.

Det kan vara intressant att notera antalet döda i dessa länder – och jämföra med Sverige. Den 30 april uppges statistiken se ut så här:

Indien          Smittade             33 610          Döda 1075

Ryssland     Smittade           106 000          Döda 1073

Australien    Smittade           6 753              Döda 91

Sverige      Smittade           21 092            Döda 2 586

Om man betänker att Indien är ett av de mest folkrika länderna i världen (ca 1 350 miljoner invånare) med enorma hygieniska problem och oerhörd trångboddhet, så måste det se ut som ett Guds under att endast 1 075 människor där avlidit i Covid-19 – medan Sverige, med ca 10 miljoner invånare och en jämfört med Indien oerhört väl utbyggd sjukvård, stor läkartäthet och fantastiskt goda sanitära förhållanden faktiskt redan den 30 april hade 2 586 döda i Covid-19.

Det kan förstås finnas hittills okända orsaker till detta, men det verkar ändå som just hydroxychloroquine kan vara en viktig förklaring.

Vad gör Sverige då? Jo, den 2 april beslutar myndigheterna i Sverige att förbjuda förskrivning i primärvården av hydroxychloroquine. De lager av medlet som finns skall ”ransoneras” och enbart användas mot reumatiska sjukdomar. Är det någon som tycker att detta är logiskt och rationellt?

En anledning till att man avfärdar hydroxychloroquine kan vara att man i någon studie satt in detta ämne i ett så sent stadium (när patienterna redan behandlats i respirator) och sannolikt inget kunna rädda deras liv. Hydroxychloroquine skall sättas in på ett tidigt stadium – och helst som profylax, innan man blivit sjuk.

Även om statistiken säkert kan ha stora brister, så tycker man åtminstone att man i Sverige borde visa ett visst intresse för detta medel. Men man avfärdar ju också alla uppgifter om framgångsrik behandling med sådant som C-vitamin, D-vitamin, zink, magnesium och andra kosttillskott – för att inte tala om kolloidalt silver, som man fullkomligt bannlyst, utan att kunna visa ett enda fall av någon biverkning!

För en utomstående kan det faktiskt se ut som om våra myndigheter till varje pris vill undanhålla oss alla enkla botemedel mot Covid-19 – och i stället skapa en sanslös skräck för Coronaviruset, vilket självklart kommer att skapa ett enormt ”sug” efter ett vaccin. Detta tycks vara exakt vad några maktgalna personer planerar (bl.a. Bill Gates). En hel värld ställs på ända, och miljoner människor kommer att dö i följderna av de fullkomligt apokalyptiska följder detta får globalt – framför allt ekonomiskt – bara för att dessa kriminella galningar, med omätliga rikedomar, skall bli ännu rikare. En annan agenda med avsikt att skapa fullständig kontroll över alla tycks också finnas bakom detta.

Länk till föreläsning av Dr Mikael Nordfors:

Den som ev. vill stödja min verksamhet kan t.ex. köpa min bok - "Och cancern bara försvann" (Karneval Förlag). Den finns nu också som ljudbok. Eftersom jag enligt gängse vokabulär faktiskt uppfyller kriterierna för "fattigpensionär", så är varje krona välkommen. Om några skulle tycka ett ekonomiskt bidrag är OK, så finns möjligheten här:

Sidan är - och kommer att förbli - helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Ett stort TACK också till alla er som redan har bidragit!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?