14. maj, 2020

Rejält magplask i TV 4

Numera är man ganska luttrad, när det gäller dumheter och desinformation via TV och andra main stream media. Men den 12 maj i år satte nästan TV 4 rekord i vidskeplighet, okunskap, desinformation och total brist på logik.

Det skulle handla om att ”avslöja huskurerna” mot Covid 19… Då uppträdde den numera välbekanta, unga och med fördelaktigt utseende utrustade kvinnan Emma Frans (med någon form av passande akademisk utbildning). Hon har numera blivit litet av en ikon bredvid statsepidemiologen Anders Tegnell och uppträder ofta vid intervjuer och presskonferenser.

Tyvärr visar hon sig vara otroligt dåligt påläst i det ämne som nu berörs. Hon beskrev kolloidalt silver som ”vatten med silverjoner i”. Det är ungefär lika korrekt som att kalla ett årgångsvin för ”vatten med litet alkohol i”. Men det viktiga var, att hon inte bara förklarade att kolloidalt silver är absolut overksamt mot virus – utan också att det dessutom ”inte är riskfritt”.

Vid min kontakt med giftinformationscentralen 2017 hade man inte ett enda misstänkt fall av någon skada eller ”förgiftning” av kolloidalt silver. INTE ETT ENDA FALL! Däremot hade man då, när bara halva året gått, redan mer än 6 000 fall, där någon förgiftats av ett godkänt smärtlindrande läkemedel med det aktiva ämnet Paracetamol (Alvedon, Panodil m.fl.).

En av de största svenska tillverkarna av kolloidalt silver, Anders Sultan, har också lovat en belöning på 100 000 kr till den som kan visa att han/hon på något sätt skadats av hans produkt (kolloidalt silver 10 PPM). Än har ingen kunnat göra anspråk på belöningen. Och de massor av människor som varje år får leverskador och andra allvarliga biverkningar av Alvedon kan inte precis förvänta sig någon belöning! I stället kan de bli ifrågasatta, om de klagar på sådant!

Sanningen är, att kolloidalt silver tar kål på i det närmaste alla bakterier, virus, encelliga parasiter och andra skadliga mikrober. Dessutom är det absolut riskfritt både att använda utvärtes (får t.ex. brännsår att läkas snabbt och utan ärr) – och att dricka. Man kan dricka en eller annan liter utan att några allvarliga skador uppstår. Själv har jag nu under mer än fem år druckit omkring 1 dl VARJE DAG (liksom min fru). Ingen av oss har fått blåfärgad hud (som man brukar påstå) eller påverkats på något annat negativt sätt. Att min enligt läkarna dödliga cancer försvann spårlöst har dock inte enbart med det kolloidala silvret att göra – utan berodde också på min ändrade kost och mina tillägg av vitaminer och mineraler – vilket skolmedicinen inte heller tycks ha några kunskaper om.

Det finns mycket forskning på kolloidalt silver som visar både dess effekt och dess ofarlighet. Kolloidalt silver fanns också som godkänt läkemedel och registrerat i FASS under många år – utan att några skadliga biverkningar sågs. Den sista produkten innehållande kolloidalt silver (Kramek – en tampong för rektalt bruk) avregistrerades faktiskt så sent som 1974.

Problemet är att kolloidalt silver inte kan patenteras av något läkemedelsföretag och inbringa stora inkomster. Därför lyckades man få bort denna utmärkta produkt från läkemedelssortimentet – för att ersättas av dyra och mindre effektiva antibiotika. Till yttermera visso har man sedan lyckats förbjuda försäljningen av kolloidalt silver som ”kosttillskott”. Det får nu endast säljas som ”vattenreningsmedel”. Och det fungerar utmärkt som sådant. Men varför skulle man rena vatten, om inte för att kunna dricka det?

Emma Frans nämnde också Anders Tegnells erkännande i en telefonintervju att kolloidalt silver faktiskt klarar av de flesta virus - och att han "dementerat" detta. Det är dubbelt pinsamt att han i efterhand tagit tillbaka sitt uttalande. Dels är detta vetenskapligt korrekt, och dels finns samtalet inspelat och möjligt att avlyssna. Och det är inte manipulerat eller tagit ur sitt sammanhang, som han senare påstått.

Emma Frans ljuger alltså (förhoppningsvis av ren okunskap). Kolloidalt silver är högst verksamt, och tar död på nästan alla sjukdomsalstrande mikrober – utan att skapa resistenta stammar, vilket ju är ett växande problem för läkemedelsbolagens antibiotika. Dessutom är kolloidalt silver absolut ofarligt för människor och andra däggdjur (också för fiskar) – även i höga doser!

Dubbelt fel alltså – framfört med auktoritet i ett av våra mest dominerande medier – TV! Jag skulle vilja kalla det en skandal! Vi skräms från att använda ett av de allra mest effektiva och ofarliga antibakteriella och antivirala medel som finns! I stället förskriver läkarna stora mängder antibiotika, som dels stör det immunförsvar som finns i tarmen – och dels skapar resistenta bakteriestammar som börjar bli ett allt allvarligare problem världen över. Dessutom påverkar vanliga antibiotika bara bakterier - och inte virus.

I programmet framträdde också Josefin Liljeteg, bitr. enhetschef vid Läkemedelsverket. Båda kvinnorna förklarade enhälligt att det ”i dag inte finns något fungerande botemedel mot Covid-19.” Sedan kom den totala tankevurpan, då Emma Frans påstod, att faran med alternativa medel var, att de kunde få människor att välja dem i stället för metoder som fungerar (!!!).

Man tar sig för pannan, som det brukar heta!

Men även detta att det inte finns några fungerande metoder mot Covid-19 är en ren lögn. Man botar dagligen på olika ställen i världen denna sjukdom med alternativa metoder – som t.ex. höga doser intravenöst C-vitamin – och även något så enkelt som zink och kinin. Och effektiv profylax tycks vara rejäla doser av C-vitamin och vitamin D3 – helst kompletterat med zink, selen och magnesium. Men inom sjukvården försöker man hela tiden övertyga oss om, att det inte finns något vi kan göra för att förebygga – annat än det självklara att undvika smitta. Men förr eller senare kommer vi alla sannolikt alla att stöta på detta virus – och då är det bara ett fungerande immunförsvar som kan hjälpa oss.

När det gäller högdosbehandling med intravenöst C-vitamin yttrade sig nämnda Josefin Liljeteg också föraktfullt om detta som att ”injicera höga halter av C-vitamin”, vilket förstås i sak är rätt – men det är också effektivt (både mot Covid-19, mot sepsis – blodförgiftning – mot andra livshotande sjukdomar i andningsorganen, och cancer).

Detta har man länge känt till – men fortfarande vägrar nästan alla svenska läkare att erbjuda denna form av behandling. Hellre får patienter ligga och dö, om inga andra metoder finns tillgängliga. Och detta trots att intravenöst C-vitamin är absolut ofarligt – även i mycket höga doser. Man har använt 50 GRAM (50 000 mg) som daglig dos – utan några skadliga biverkningar!

Även höga doser oralt (via munnen att detta vattenlösliga vitamin har kort ”livslängd” i kroppen och därför måste tillföras kontinuerligt under dagen. Megadoser oralt vid enstaka tillfällen innebär bara onödigt dyr urin.

För den som vill se ”eländet” finns länken till programmet här:

Till sist: Jag vill egentligen inte skaffa mig billiga polemiska poäng på att vara elak, men som av en händelse kommer jag osökt att tänka på Gamla Testamentet i Bibeln. Där kan man i Ordspråksboken 11:22 läsa: "Såsom en gyllene ring i svinets tryne, så är skönhet hos en kvinna som saknar vett". Om någon skulle känna sig träffad, så kan det inte vara mitt fel.

Den som ev. vill stödja min verksamhet kan t.ex. köpa min bok - "Och cancern bara försvann" (Karneval Förlag). Den finns nu också som ljudbok. Eftersom jag enligt gängse vokabulär faktiskt uppfyller kriterierna för "fattigpensionär", så är varje krona välkommen. Om några skulle tycka ett ekonomiskt bidrag är OK, så finns möjligheten här:

Sidan är - och kommer att förbli - helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Ett stort TACK också till alla er som redan har bidragit!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?