12. maj, 2020

Är det så här det blir?

Innan du avfärdar detta som konspirationsteorier:

Läs följande mail från Kalle Hellberg - och se videon från 2014!

[mailto:kalle@maxicom.se]
Skickat: den 12 maj 2020 15:55
Till: Kalle Hellberg
Ämne: Allt är noga planerat!

Här nedan en video från 2014 med bevis för att ”den verkliga makten” har planlagt övertagandet av Jordens alla nationer. Detta ska bl a ske med hjälp av tillverkade pandemier som lamslår hela jorden och dess ekonomi (det som just nu händer och det ska komma ytterligare en ”överraskning” från maktens boning).

Efter dessa pandemier kommer inget att vara sig likt, den ev frihet i livet som vissa inbillat sig att vi har haft kan de glömma, det samhälle hela Jordens nationer kommer att ingå i kommer att vara totalitärt, med ett leverne i total slaveri för ”den lilla människan” (en stor del av Jordens befolkning kommer att dö). Vi ser ju redan hur vår ”sjuka vård” låter behandla gamla med smärtstillande medel innan de dör i Corona, i stället för med C- och D3-vitamin som kan rädda livet, detta är aktiv dödshjälp!

Det kommer att finnas en stor del av Jordens befolkning som av oförstånd (så djupt hjärntvättade av de med makten klonade media i vår förljugna värld) att de inte ser och förstår vad som händer! Dessa är de farligaste människorna, för utan dessa medlöpare så är de bakom den verkliga makten alldeles för få för att kunna genomföra det som nu sker. Det är dessa medlöpare som t ex står i kö för att få bli vaccinerade, eller som ber om att få bli chippade (för de har ”inget att dölja”), när makten så befaller!

Bland de ”goda lakejerna” till makten finns framförallt politiker och andra makthavare inom religion, näring och industri och under sig har dessa en trogen skara av allmänhet som inget hellre vill än att få vara slavar under sina ledare. Vi ser detta i att ju mer isolerat det blivit av den verkliga maktens order om att stänga ner hela nationer, desto fler röster får det parti som är maktens lakej nr 1 (lika i alla nationer).

Vi står inför ett livsavgörande vägval, ska vi låta oss övervakas, förslavas, kontrolleras, tillåta ett rättsväsende som premierar de kriminella, låta andra bestämma hur vi ska leva våra liv, låta oss bestrålas av trådlös teknik som gör oss sjuka, påtvingas supergiftiga ”mediciner” och vacciner  som kan förstöra eller förkorta livet o s v? Det är det liv vi i dag lever, vare sig vi ser verkligheten som den är eller om vi tror att vi är fria!

Men vad borde vi göra, om vi förstår budskapet i videon nedan? Vi tillsammans kan faktiskt ta makten, om vi vill!

Det är ju så enkelt! Om alla t ex sade upp sina mobilabonnemang, alla slutar använda mobil och läsplattor och vi börjar alla att använda kontanter vid våra inköp (vi bojkottar alla butiker som inte tar kontanter), vad skulle hända då?

Jo, hela planeringen om övervakning förstörs, hela kontrollsamhället går i graven, makten tappar sin makt och vi blir mycket friare än vad vi är i dag (mobiler och kontokort är de viktigaste verktygen som makten har i detta kontrollsamhälle)! Vi slipper också den bestrålning vi alla utsätts för, ingen operatör kan fortsätta med sin verksamhet utan kunder.

De som inbillar sig att de inte kan vara utan sociala medier kan ju använda datorer hemma och kräva fiber för uppkopplingen, det är mobilen och kontokort som är de viktigaste verktyg som makten inte kan vara utan!

Den som påstår att vi då skulle få ett helt annat samhälle, att massor skulle bli arbetslösa, vad skulle hända om man råkar ut för en olycka och inte har mobil o s v har tyvärr inte fantasi nog för att föreställa sig vad som kommer att hända efter maktens nästa ”överraskning”. Ett samhälle utan mobil och kontokort kommer att vara rena paradiset för allmänheten, jämfört med det av makten planerade kommande totalitära samhället!

Se denna video flera gånger och jämför med vår tid nu! Planeringen är total! Men ska de lyckas?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?