12. maj, 2020

Fantastisk reklam för min bok - "Och cancern bara försvann"

Sedan min bok kom ut vid midsommar 2019 har den sålts ganska bra. Den låg vid ett par tillfällen etta på bästsäljarlistan hos både Bokus och Adlibris. Det behöver förstås inte säga något om hur seriöst innehållet är, men hittills har egentligen ingen som läst den klagat. Tvärt om får jag glädjande nog hela tiden uppskattande ord om den. Ett antal människor uppger sig också ha blivit fria från cancer som läkarna förklarat sig inte kunna bota – med hjälp av bokens råd. Några har också skickat mig utdrag från sina läkarjournaler för att visa detta.

Detta är förstås långt viktigare än hur många böcker som sålts.

Det har blivit mest positiv respons alltså, men några har också anklagat mig för att försöka ”kränga böcker” med hjälp av min hemsida och inlägg på Facebook. Det är en litet märklig kritik, eftersom det mesta av innehållet i boken sedan länge finns på min hemsida – www.svaradoktorn.se – helt gratis!

Jag brukar sedan inte ”hänga ut” någon, men eftersom en recensent går ut öppet med sitt namn, så tillåter jag mig att citera honom. Så här ser hans officiella recension på Bokus' sida ut:

"Livsfarlig!! Säljstopp genast!

Fredrik Alvelöv, 26 februari 2020

Vidrigt hur man kan lura okunniga människor med falska medicinska råd så här! Borde säljstoppas genast! Hur kan ni bidra till att han lurar hundratals obildade sjuka? De går miste om livsavgörande behandling för att de tror på lögnerna i boken!!! Avskyvärt!"

Det hade förstås varit mer tyngd i hans uttalande, om han gjort sig besväret att i någon mån precisera kritiken… Kanske borde han också ha läst boken, innan han recenserade den!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?