6. maj, 2020

Cancer är en metabol sjukdom - inte en genetisk!

Sedan jag själv drabbades av cancer våren 2014 började jag på allvar forska i ämnet – och blev förfärad över hur läkemedelsbranschen lyckats föra nästan alla bakom ljuset, och hur okunniga de flesta läkare är om denna sjukdom. Det innebär att människor dagligen dör av cancer i onödan! Fruktansvärt!

Mycket tidigt hittade jag den tyske professorn och Nobelpristagaren Otto Warburg (Nobelpriset i medicin 1931), som redan 1924 visade att cancerceller har en avvikande metabolism, som gör att de har ett enormt sug efter kolhydrater (socker).

Trots denna snart hundraåriga kunskap, så matar man fortfarande även på onkologiska kliniker patienter med kolhydratrik föda – och med ”näringslösning” som nästan bara innehåller socker! Det är som om brandkåren skulle fylla sina sprutor med bensin, när de försöker släcka bränder.

Jag har skrivit en hel del på min hemsida om Otto Warburg och om flera av hans efterföljare i vår tid. En av de mer framstående är Thomas Seyfried. När jag framfört mina åsikter om detta (efter att själv ha botat min cancer med bl.a. sockerfri kost) har jag ständigt blivit idiotförklarad av skolmedicinska läkare, som förklarat att jag inte borde torgföra mina ”dumheter” - och att cancer är en genetisk sjukdom, varför det inte har någon betydelse vad man äter! Total galenskap!

Seyfrieds bok ”Cancer as a Metabolic Disease” är en tegelsten på flera hundra sidor, och med något tusental vetenskapliga referenser, så den kan vara svårtillgänglig utan vetenskaplig bakgrund. Lyckligtvis har en kollega till Seyfried – Dr Georgia Ede – gjort en mer populärvetenskaplig sammanfattning av boken i fyra artiklar, som hon lagt ut på sin blogg.

Jag gjorde mig redan 2016 besväret att översätta hennes artiklar och lade ut dem på min hemsida, i form av fyra pdf-filer, under fliken "Litteratur". Men jag tror ganska få brytt sig om att titta på dem. Originalartiklarna på engelska finns där också.

Det är med viss glädje jag nu tar del av följande diskussion på ”TV-Helse”. Hoppas några orkar lyssna på inslaget, som inte är särskilt långt.

Man kan också läsa på min sida om alternativa botemedel mot cancer här:

Jag misstänker dock, att skolmedicinens företrädare (under ledning av läkemedelsbranschen) kommer att nonchalera detta och fortsätta att betrakta cancer som en genetisk sjukdom. Så mycket pengar och prestige har investerats i den felaktiga modellen att det kommer att ta lång tid, innan man accepterar cancer som den metabola sjukdom den är – och börjar handla därefter. Innan detta inträffar kommer cancerpatienter att fortsätta misshandlas till döds (dagligen dör ca 65 svenskar i cancer – många ganska unga).

Om slutligen någon skulle vilja stödja min verksamhet, så går det t.ex. att köpa min bok ”Och cancern bara försvann” (Karneval förlag) – som nu också finns som ljudbok. Det går också bra att stödja min verksamhet ekonomiskt med en gåva – genom att swisha en summa till 0730262198 eller sätta in några kronor på mitt bankkonto i Swedbank – 3021 22 82190.

Minsta gåva är välkommen! Jag ligger faktiskt under gränsen för ”fattigpensionär”!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?