1. maj, 2020

Hälsning till Anders Tegnell

Detta med intravenös behandling med C-vitamin tycks ju av skolmedicinen i Sverige betraktas som en sorts vidskepelse - trots att metoden används framgångsrikt på många håll. Följande fallbskrivning kommer förstås också att betraktas bara som en "anekdot utan vetenskapligt värde". Men jag är övertygad om, att den som räddades till livet - och hennes anhöriga - anser detta vara något mer än "bara en anekdot". Kanske borde fler få tillfälle till denna metod, när inget annat hjälper? Men generellt verkar det som om svenska läkare hellre låter patienter dö än att använda en metod som de själva inte förstår eller tror på. Sedan får andras erfarenheter vara hur väl belagda som helst! Fruktansvärt!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?