25. apr, 2020

VIKTIG REPRIS

"Det här inlägget bryter mot våra communityregler om felaktig information som kan orsaka fysisk skada" 

Repris från den 23 april - med anledning av ett meddelande från Facebook, som lyder så här:

Vi befinner oss i krig – men många har inte uppfattat detta. Inte så konstigt kanske, eftersom de som skulle skydda oss mot fienden i stället kämpar mot oss, på fiendens sida. Det blir för varje dag allt tydligare, att våra myndigheter (som Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen), samt alla våra stora media – och en stor del av läkarkåren - hotar hela vår tillvaro. Förmodligen mest på grund av okunskap, för jag kan inte tänka mig att det är ren ondska som ligger bakom.

Enkel profylax mot coronaviruset skulle kunna dramatiskt minska allvarliga följder av detta virus. Det handlar om att stärka vårt immunförsvar med hjälp av en ändrad kost (mindre kolhydrater och mer naturligt fett) och enkla tillskott av C-vitamin, D-vitamin, några B-vitaminer, zink, magnesium mm. Men nämnda instanser tycks på allt sätt anstränga sig för att vi inte skall använda dessa enkla medel – som i stort sett är absolut ofarliga. Framför allt gäller det de allra viktigaste, C- och D-vitamin, som är helt avgörande för ett välfungerande immunförsvar. Inte ens extremt höga doser skadar oss!

Och eftersom vi alla, förr eller senare, kommer att utsättas för detta virus, hur mycket vi än anstränger oss för att undvika smitta, så är vårt immunförsvar det enda som vi alla har nytta av – den sista försvarslinjen, när allt annat misslyckats. Men inom sjukvården tycks man ha en fullkomlig skräck för vitaminer – medan man obesvärat stoppar i oss mängder med kemiska preparat, som effektivt undergräver vårt immunförsvar.

Det mest lömska är kanske medias fullkomligt okunniga sätt att bara följa de av läkemedelsbranschen styrda rekommendationerna om kosten – och varningar för enkla naturliga botemedel mot sjukdom. Dessvärre är de stora digitala plattformarna (som Youtube, Facebook etc) också i högsta grad involverade i kriget – på fiendesidan - och raderar eller blockerar allt som inte överensstämmer med det fullständigt korrupta WHO:s rekommendationer.

När man läser följande, så inser man hur illa det står till:

”Susan Wojcicki, vd för Youtube, bekräftar nu öppet att allt innehåll som strider mot Världshälsoorganisationens (WHO) officiella narrativ censureras och raderas från plattformen.

– Vi pratar också om att radera information som är problematisk. Det gäller givetvis allting som är medicinskt ogrundat, exempelvis människor som säger att man ska ta C-vitamin, förklarar Wojcicki.”

Citatet hämtat från en kommentar på Lars Berns blogg – Anthropocene.live

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?