19. apr, 2020

Samtal om Coronaviruset och C-vitamin

Utdrag ur samtal mellan Dr Mercola och Andrew W Saul

Omkring 80 % av alla som infekteras av coronaviruset uppsöker aldrig sjukvården – och om de gör det, så får de oftast beskedet att återvända hem och isolera sig – och bara återkomma, om de får riktigt allvarliga problem. Anledningen har förstås varit, att man inte trott sig ha något botemedel – samt att sjukvården redan varit överbelastad med allvarliga fall.

Faktum är att olika infektioner då och då ger människor influensa, med åtföljande lunginflammation, som i USA förorsakar 40 000 – 65 000 dödsfall varje år. Dödsorsaken är alltså SARS - Severe Acute Respiratory Syndrome- (”allvarliga akuta andningsproblem”). Coronaviruset är en orsak bland många till detta tillstånd. De flesta som infekteras av coronaviruset får symtom som av en vanlig influensa. Och de som har ett välfungerande immunförsvar – bl.a. genom tillräckliga nivåer av C-vitamin – löper ganska liten risk att drabbas av allvarliga problem. Det betyder inte att C-vitamin hindrar dig från att smittas av coronaviruset, men det betyder att ditt immunförsvar har mycket lättare att klara av infektionen.

I den situation som nu uppkommit står det utom allt tvivel, att de åtgärder samhället vidtagit i form av påbjuden social isolering och närmast nedmontering av en mängd samhällsfunktioner kommer att kräva långt fler dödsoffer än viruset i sig! Massarbetslöshet, konkurser och ekonomisk depression i klass med den som uppstod i USA efter börskraschen 1929, och som spred sig över en stor del av världen, blir en ofrånkomlig följd av det sätt detta hanterats.

Och allt hade kanske kunnat undvikas, om man bara kunnat tillämpa sedan länge etablerade medicinska kunskaper om framför allt vårt immunförsvar! Men eftersom de stora läkemedelsföretagen efter Flexnerrapporten 1910 lyckats ta över alltmer av både läkarnas utbildning och den generella opinionsbildningen på området, så undertrycks och motarbetas all verklig kunskap. Den kan självklart underminera dessa företags gigantiska inkomster. Utan sjuka människor finns det ju ingen marknad för mediciner.

Och eftersom världens förste dollarmiljardär, John D Rockefeller, myntade uttrycket ”konkurrens är en synd”, så har hans efterföljare arbetat vidare på att undanröja konkurrens och skapa monopol. Inom det medicinska området är detta särskilt tydligt. Och genom det system som fungerar t.ex. i Sverige, så blir detta extremt effektivt, eftersom de enda tillåtna läkemedlen är de som Läkemedelsverket godkänt (och Läkemedelsverket finansieras nästan helt med de avgifter läkemedelsbolagen betalar för att få sina produkter godkända).

Dessutom har vårt högkostnadsskydd också medfört, att kostnaden för de ofta fruktansvärt dyra läkemedlen inte märks på individnivå, eftersom de täcks med skattemedel. Bingo! Självaste Rockefeller kunde inte ha skapat bättre förutsättningar för Big Pharma att ta för sig av ”välfärden”.

Om nu den famösa ”KAM-utredningen” (om komplementär och alternativ medicin) får igenom sitt förslag, så är systemet närmare sin fulländning – ur Big Pharmas perspektiv. Det skulle betyda, att inte bara som nu cancer, diabetes och epilepsi blir förbjudna att botas av ”icke legitimerade” personer. Då skulle det bli förbjudet för andra än läkare att bota VARJE FORM AV ALLVARLIG SJUKDOM.

I praktiken skulle en sådan lag bryta mot flera nationella lagar och gällande EU-lagstiftning, samt generella lagar om mänskliga rättigheter. Men när tillräckligt mycket pengar (hundratals miljarder) står på spel, då väger mänskliga rättigheter lätt!

Men för att återgå till coronaviruset och Covid-19, så behandlas just nu på många håll i världen denna sjukdom mycket framgångsrikt med olika metoder – bland annat med höga doser C-vitamin. Tyvärr har detta undgått svenska läkare och myndigheter, som fortsätter att hävda, att det inte finns något botemedel mot Covid-19. Det innebär i praktiken att det nu varje dag dör människor I ONÖDAN!

I normala fall skulle sådant bedömas som ”vållande till annans död” (i stor skala), men inom det medicinska området gäller andra regler. Så länge man håller sig inom ”guide lines” så kan man ta livet av hur många som helst utan påföljd! Och okunnighet är i det sammanhanget tydligen ett hållbart försvar!

För oss som vill undvika att drabbas allvarligt av coronaviruset (och andra infektioner av liknande slag) kan det vara intressant att ta del av de väldigt försiktiga rekommendationer som redovisades i detta program:

C-vitamin 3 200 mg

D-vitamin 5 000 IE

Magnesium 400 mg

zink 20 mg

selen 100 mikrogram

Den som söker information om detta kan inte hitta det i våra vanliga media. Där är informationen bannlyst, och uppenbara lögner som att det inte finns någon bot mot Covid-19 – och att C-vitamin är FARLIGT sprids i stället! Fullkomligt vansinne – och med dödligt resultat för många, som kunde ha räddats med enkla medel.

Dessvärre deltar också de stora aktörerna på Internet genom att spärra sidor som tar upp detta – och kalla dem ”fake news”.

En oerhört tragisk situation, där sanningen förhindras komma fram och fullständigt hårresande lögner sprids som sanningar!

Den som är intresserad kan ta del av följande länkar för att få veta mer om detta:

Och den som ev. vill jämföra ovanstående rekommendationer med de ingredienserna i "min metod" (mot cancer) kan göra det via min sida på denna länk:http://www.svaradoktorn.se/441550183

PS Sidan är helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?