18. apr, 2020

Var inte rädd!

Nästan alla går nu omkring och är livrädda för att drabbas av coronaviruset. Det behöver vi inte vara! Nästan ALLA kan botas ganska enkelt!

Nu kommer det hela tiden rapporter från olika håll om hur man lyckas behandla svårt sjuka i Covid-19 med vitaminer och andra ämnen – som INTE är ”godkända läkemedel”. Vissa projekt klarar av 100 % av svårt sjuka.

Intresset för myndigheter och läkare i Sverige tycks dock vara närmast obefintligt. I media kan man höra ”experter” förklara att t.ex. C-vitamin är helt overksamt – eller t.o.m. FARLIGT! Man tror inte sina öron!

Människor dör bokstavligen varje dag i onödan! Om experterna kunde åtminstone kasta en blick utanför sina skolmedicinskt definierade ramar, så skulle människoliv räddas! Men Big Pharmas ande svävar hela tiden över sjukvården. Det ärt endast ”godkända läkemedel” man kan använda! Konstigt att man fortfarande kan ge vatten till törstiga patienter (eller får man det?). Vatten är ju inget ”godkänt läkemedel”.

Men det är nog bara en tidsfråga. Snart finns på våra sjukhus endast ”hydreringshjälpmedel” i form av en vätska, som säljs för dyra pengar av något läkemedelsföretag – sannolikt färgat vatten och med något smakämne tillsatt. Och kranvattnet tillåts endast för tvätt och andra rent hygieniska ändamål.

Sjukvården har varit på fel väg sedan 1910, då Flexnerrapporten publicerades och alla ”naturliga” medel blev förbjudna. Sedan har kemiska medel varit det allenarådande, medan vitaminer, mineraler och kosttillskott betraktas som ”kvacksalveri”. Man anar att begreppet egentligen är synonymt med ”icke lönsamt för läkemedelsindustrin”.

Detta förhållningssätt har det senaste århundradet förorsakat oändligt lidande och miljoner onödiga dödsfall. Och tyvärr fortsätter galenskapen – med stöd av myndigheter och medicinska auktoriteter! Och de flesta låter sig motståndslöst plågas och avlivas i vetenskapens namn! Vi som desperat försöker informera om vad som pågår blir betraktade som rättshaverister, konspirationsteoretiker och foliehattar!

I den bifogade videon berättar läkarna David Brownstein och Rickard NG om hur de den senaste månaden botat ca 100 Covid-19-patienter. Samtliga har tillfrisknat på kort tid. Ingen har behövt läggas in på sjukhus, ingen har behövt respiratorbehandling, och ingen har avlidit. Och det har inte bara varit ”enkla fall”, utan några har varit mycket sjuka med akuta andningssvårigheter. Den genomsnittliga åldern på patienterna är ca 60 år

Skolmedicinen har inte haft något annat att erbjuda än en rekommendation att stanna hemma.

Nu har samtliga tillfrisknat med så enkla medel som rejäla doser med C-vitamin, D-vitamin, A-vitamin och jod – under några dagar (lång tids intag av A-vitamin kan anrikas i kroppen och ge problem).

I normalfallet verkar allt ha givits oralt (via munnen), men för de svårast sjuka har man initialt använt inhalation av jod och väteperoxid. Man har också använt intravenös behandling med höga doser C-vitamin – i synnerhet till patienter som också har cancer.

Behandlingen har vanligen bestått av 1000 – 5000 mg C-vitamin en eller två gånger i timmen, tills magen inte tål mer (och man får diarrée).

Dessa läkares rekommendationer till människor generellt – för att undvika att få Covid-19 eller drabbas allvarligt av den sjukdomen är:

1. Ät hälsosamt – inget socker eller ”raffinerade” produkter, och inte ”fettsnålt”!

2. Se till att undvika dehydrering – d.v.s. drick tillräckligt med vatten!

3. Rör på dig! (Nuvarande råd om att låsa in sig hemma är direkt kontraindicerat; Ut och rör på er!)

4. Använd kosttillskott – högdos vitamin A några dagar, högdos vitamin D några dagar, C-vitamin hela tiden, och jod!

Dessa läkares viktiga budskap är – att vi inte behöver vara skräckslagna för coronapandemin. Kanske 99,9 % kommer att överleva (bland oss som lever under ordnade förhållanden i Västvärlden).

Den som följt min hemsida (under rubriken ”Nyheter/Blogg”) kan kanske upptäcka, att många av de ingredienser som nu i olika sammanhang framgångsrikt används mot Coronaviruset som av en händelse också ingår i det jag kallar ”Min metod”, och som hjälpte mig – och många andra - att bli fri från min cancer. Uppenbarligen finns det något gemensamt. Det är kanske inte så långsökt att tillförsel av nödvändiga vitaminer, mineraler och spårämnen ger kroppen bättre möjligheter att bekämpa både cancer och andra sjukdomar.

Den som är intresserad kan läs min bok ”Och cancern bara försvann” - som alltså skrevs långt innan coronaviruset fanns som ett problem.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?