15. apr, 2020

Falsk statistik – och ren dumhet.

Folkhälsomyndigheten och hela det medicinska etablissemanget tycks nu på allt sätt anstränga sig för att visa, att coronaviruset och Covid-19 är absolut livsfarligt – och att det inte finns någon bot eller något sätt att förebygga sjukdomen. Att det är livsfarligt är förstås sant – men att det inte går att förebygga eller bota är lögn!

Man närmast hånar dem som försöker påtala möjligheten att stärka sitt immunförsvar med tillskott av bl.a. C-vitamin, D-vitamin, zink och en del andra mineraler. Ändå är det alldeles uppenbart, att de som drabbas svårt är just de med nedsatt immunförsvar (av andra sjukdomar, övervikt, cancer, KOL, diabetes mm – och de som är medicinförgiftade). Men att stärka sitt immunförsvar skall tydligen inte tillåtas!

I vanliga fall kan man ha ett visst överseende med myndigheter som ljuger medvetet för att lugna befolkningen och inte skapa panik. Men nu tycks det motsatta gälla – att så långt möjligt just skrämma alla och skapa panik. Detta har närmast oöverskådliga följder för hela samhället, vilka vi sannolikt kommer att få lida av under många år framöver bl.a. genom massarbetslöshet och generell ekonomisk depression.

Man måste sedan rimligtvis veta, att det på olika håll i världen just nu pågår olika former av behandlingar, som dagligen räddar livet på Covid-19-patienter, som varit döende! En sådan metod är just högdosbehandling med intravenöst C-vitamin.

En självtillräcklig stolle satt nyligen i TV och förklarade, att det självklart är farligt att ”injicera en syra i blodkärlen”! Jag antar att han då tänker på att att rent C-vitamin också kallas ”askorbinsyra”. Hans argument är på mellanstadienivå (eller ”Expressen-nivå – vilket är ungefär lika illa).

Detta sanslösa sätt att bedöma något efter vad det kallas är möjligen också anledningen till att man inte vill befatta sig med kolloidalt silver – för det är ju ett ”vattenreningsmedel”! Vad detta utmärkta antibakteriella och antivirala medel kallas förändrar självklart inte dess kemiska eller fysikaliska egenskaper. Och att medlet har använts i åtskilliga decennier, utan att man kan påvisa några skador eller biverkningar bryr man sig inte om. Det är farligt. Punkt! Och varför då! Jaaa, därför att man säger det – vilket ju är Livsmedelsverkets och Folkhälsomyndighetens enda argument.!

För övrigt är ju anledningen till att kolloidalt silver så framgångsrikt används som vattenreningsmedel just dess förmåga att effektivt oskadliggöra virus, bakterier och andra patologiska mikrober. Och varför renar man vatten, om inte för att kunna dricka det?

Om någon skulle kalla mig för en idiot (vilket förekommer), så är jag inte särskilt benägen att se mig som en idiot bara därför. Snarare säger det något om den som kommer med ett sådant uttalande.

Nu dör varje dag några i Comvid-19 – men vi människor är nu en gång dödliga, och människor dör varje dag även av andra anledningar. Sannolikt dör nu hela tiden människor med andra livshotande tillstånd – därför att intensivvårdsplatser är upptagna av patienter med Comvid-19.

Statistiken från de senaste åren visar också, att andelen döda den senaste månaden i Sverige är ungefär densamma som den varit samma månad under flera år.

Men just nu verkar det vara så, att alla som avlider sägs ha avlidit av coronaviruset. Om det är hjärtinfarkt, cancer eller andra allvarliga sjukdomar, så blir det coronaviruset den dödsorsak som redovisas i statistiken – om man funnit spår av coronavirus hos den som avlidit.

Jag har stor medkänsla med dem som nu dör – särskilt de som gör det utan att ha sina närmaste hos sig, utan i stället kanske en människa i ansiktsmask och skyddskläder, som man inte får ha någon fysisk kontakt med. Men jag är upprörd över den falska statistik som nu skapas. Man ser också att just cancer, hjärtinfarkt, stroke och andra vanliga dödsorsaker nu i statistiken tycks ha minskat drastiskt! Vill någon vara snäll och förklara detta!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?