14. apr, 2020

Skolmedicinen har glömt något viktigt!

Efter den ödesdigra Flexnerrapporten 1931 har skolmedicinen varit oerhört inriktad på ”piller” - läkemedelsföretagens kemiska produkter. Läkarna skriver ut olika preparat i parti och minut – vilka ofta har mycket skadliga biverkningar i olika avseenden. En ganska generell sådan är att det livsviktiga immunförsvaret komprometteras – försvagas kraftigt.

I kombination med den näringsfattiga kost de flesta sedan decennier äter – enligt Livsmedelsverkets rekommendationer (kolhydratrik föda med fleromättade fetter och kemiskt manipulerade produkter av olika slag) – innebär detta optimala förutsättningar för angrepp av virus och andra patologiska mikrober.

I den nu uppkomna pandemin ger detta utslag på det sättet att coronaviruset får livshotande effekt på många med just ett nedsatt immunförsvar – och möjligen också på människor med något så när intakt immunförsvar, om de utsätts för stora mängder virus. Till den enare gruppen hör förstås sjukvårdspersonal.

Hur reagerar t.ex. Folkhälsomyndigheten (och skolmedicinen generellt) på detta? Jo, man diskuterar dagarna i ända teknikaliteter som skyddsutrustning, hur stora avstånd man skall ha mellan människor, och olika ”strategier” för att hindra smittspridning (vilket förstås i sig också är viktigt).

Men här hade man också en fantastisk möjlighet att åstadkomma en avgörande skillnad just genom de ”piller” eller ”mediciner” man annars älskar! Man skulle kunna dela ut gratis C-vitamin, D-vitamin, zink och magnesium till alla inom sjukvården och till dem som arbetar inom hemtjänsten och på våra äldreboenden – vilket skulle kunna höja nivån på deras immunförsvar rejält! Därmed skulle antalet insjuknade i dessa oerhört viktiga grupper kunna minska avsevärt.

Men detta med immunförsvar verkar man inte ens känna till! Och i den mån man gör det, så sprider man ogenerat informationen att vi inte kan påverka vårt immunförsvar. Dumheter!! Dumheter! Dumheter!

Den som bara snabbt har bläddrat i en lärobok om nutrition och näringslära kan inte ha missat t.ex. informationen att tillräckliga nivåer av både C-vitamin och D-vitamin är nödvändiga för ett fungerande immunförsvar.

Snälla! Kan ingen upplysa Anders Tegnell och hans kollegor om att det finns något som heter immunförsvar – och att vi kan påverka detta!

Om man sedan kompletterade med kolloidalt, silver - för fysisk sanering och för inhalation - skulle detta också sannolikt ha mycket god effekt!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?