7. apr, 2020

Mördande okunskap och historielöshet

Sommaren 2014 fick jag en cancerdiagnos (och dödsdom). Jag förklarade då att jag avstod från traditionell cancerbehandling och skulle ändra min diet till sockerfri sådan (typ LCHF) – och dessutom bl.a. ta rejäla doser av C-vitamin och vitamin D3.

Vitaminer mot cancer, hahaha!

Jag blev idiotförklarad. Och sedan jag efter en tid blivit cancerfri, så hade man ingen förklaring till detta (annat än det fullständigt befängda påståendet att den tvärsäkra diagnos de själva ställt skulle ha varit felaktig - att jag aldrig hade haft cancer). Men man vidhåller ändå sin uppfattning, att OM jag ändå haft cancer, så kunde mitt tillfrisknande i alla fall inte ha något som helst att göra med min ändrade kost – eller med mina tillskott av vitaminer och mineraler!

Ursäkta att jag frågar, men när införde man lobotomi som ett moment i läkarutbildningen? Och det avsevärda antal läkare som fortfarande använder sig av logiskt tänkande – hur lyckades de smita undan den behandlingen?

När nu coronaviruset satt skräck i hela världen, så har jag fortsatt att hävda betydelsen av framför allt just C- och D-vitamin – bl.a. därför att tillräckliga nivåer av dessa två mikronutrienter är absolut nödvändiga för ett välfungerande immunförsvar, som skyddar oss mot de flesta sjukdomar.

Den 4 april skrev jag t.ex. följande: http://www.svaradoktorn.se/427029039/6893360/posting/%C3%B6ppet-brev-till-folkh%C3%A4lsomyndigheten

Vi vet också, att de senaste decenniernas vanliga kost för de flesta av oss (rekommenderad av Socialstyrelsen) inneburit att vi har brist på vitaminer och mineraler, som allvarligt försämrat vårt immunförsvar. Ovanpå detta tillkommer läkarnas våldsamma förskrivning av bl.a. statiner, blodtryckssänkande medel och antibiotika. Många – särskilt äldre – har ett avsevärt antal olika preparat, som vart och ett är ägnat att störa vårt immunförsvar, och som tillsammans närmast kan bli en katastrof.

Nu blir det samma idiotförklaring här av läkare och människor på ansvariga myndigheter – som Folkhälsomyndigheten. Och media fortsätter förstås att hävda samma linje - att vitaminer inte har någon betydelse för hälsan. SVT har också den utomordentligt dåliga smaken att gång på gång släppa fram totalt okunniga linslöss som Agnes Wold och Björn Olsen - som på bästa sändningstid får sitta och sprida sin desinformation i livsviktiga frågor.

Olsen protesterade ju ändå inledningsvis mot Folkhälsomyndighetens initiala bagatellisering av coronaviruset, men nu tycks han ha ställt in sig i ledet och stödja nuvarande strategi.

När det gäller professor Agnes Wold, så har hon haft den sanslösa fräckheten att officiellt påstå, att diabetes typ 2 inte ökar i världen - och att vi inte kan påverka vårt immunförsvar! Man tar sig för pannan, som det brukar heta.

Och ingen journalist har haft förmågan att ifrågasätta sådana totala galenskaper – eller ens ställa några följdfrågor. De behandlar henne med hänsynsfull vördnad, som om hon vore någon sorts orakel. I dessa frågor är hon närmast ett skämt!

SVT (liksom SR) har numera allvarligt frångått sitt avtal med staten om opartiskhet och vetenskaplig korrekthet i sin verksamhet. De gör nu hela tiden sitt bästa för att vi skall fråntas alla möjligheter att stärka vårt immunförsvar och därmed bli tillräckligt sjuka för att Big Pharma skall kunna fortsätta att tjäna miljarder på oss.

Nuvarande behandling av krisen i samhället p.g.a. coronaviruset är en fullkomligt osannolik tragedi. Man vet inte om man skall våga lyssna på nyheterna dag för dag – utan att drabbas av hjärtinfarkt. Det hela fungerar som en dödlig ”tvåstegsraket”. Först hindrar man oss från att via ett stärkt immunförsvar undvika att bli allvarligt sjuka - och sedan vi insjuknat, så hindrar man oss från att använda verksamma metoder för att bota sjukdomen! Kan det bli värre?

Bland annat hör man nu också, att de som får alarmerande symtom på Covid-19 skall söka sig till sjukhus FÖR ATT SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT FÅ BEHANDLING!

Vadå BEHANDLING? Det finns ju ingen behandling mot denna sjukdom inom svensk skolmedicin! Och den behandling som bevisligen finns på andra håll gör man i vårt land alltså absolut ALLT för att förhindra att vi använder – eller ens får kännedom om!

Det hela är så gräsligt att man tror sig uppleva en mardröm! Tyvärr är man vaken, och det hela utspelar sig nu varje dag i verkligheten!

Både höga doser intravenöst C-vitamin och andra behandlingar räddar nu dagligen livet på dödssjuka patienter med Covid-19. Och svenska läkare och myndigheter anstränger sig kraftfullt för att vi inte skall tro på sådana uppgifter – och framför att det skulle vara FARLIGT med höga doser C-vitamin! Det är häpnadsväckande att några med påstådd medicinsk kompetens (och professorstitlar) kan vara så oerhört dåligt pålästa att de sitter och ljuger hela tiden (för det kan väl ändå inte vara medvetet!).

Och det effektiva medlet mot både virus och bakterier – kolloidalt silver – det får man inte ens nämna. Men när inga andra medel finns – varför inte då pröva detta medel, som är absolut ofarligt, även i höga doser. Det tycks som om läkarna så fort ”silvervatten” nämns direkt kopplar in reptilhjärnan och slutar tänka. Vill inte ytterligare nämna det orimliga med lobotomi i läkarutbildningen – men vad skall man tro?

I går (6/4) kom ett sensationellt meddelande från USA via Dr Mercola. Här följer det viktigaste i svensk översättning:

”Vitamin C och D har slutligen blivit godtagna i den konventionella behandlingen av det nya coronaviruset SARS-CoV-2 (Covid-19). Denna lyckliga vändning kommer troligen att rädda tusentals liv – och hålla sjukvårdskostnaderna nere.

Allvarligt sjuka coronavirus-patienter i staten New Yorks största sjukhussystem får 1 500 mg intravenöst C-vitamin tre eller fyra gånger om dagen tillsammans med konventionella behandlingar.

C-vitamin i extremt höga doser fungerar som ett antivirusmedel – och dödar faktiskt virus.

I nyligen publicerade artiklar framhålls av förre CDC-chefen Dr Tom Frieden och Dr John C. Umhau – specialist på allmän sjukvård inom NIH - användningen av solexponering och/eller D-vitamintillskott för att minska risken för infektion av SARS-CoV-2

Fastän D-vitamin inte tycks ha direkt effekt på virus, så stärker det immunförsvaret och tillåter därmed kroppen att bekämpa virus mer effektivt. Det undertrycker också inflammatoriska processer.”

Länk till originalartikeln här:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/04/07/coronavirus-treatment.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200407Z2&et_cid=DM501437&et_rid=845477624

Som bekant är min sida helt gratis, och kommer så att förbli, så länge jag själv kan bestämma - men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?