4. apr, 2020

Låt det brinna - brandsläckaren är inte godkänd!

I tidningarna, i radio och TV får vi nu höra förfärande uppgifter om brister inom sjukvården på grund av den pågående coronapandemin.

Det är brist på skyddsutrustning, brist på personal, brist på intensivvårdsplatser…

Jag skulle sorgligt nog vilja uppmärksamma en ännu större och mer livsfarlig brist – nämligen brist på sunt förnuft och logiskt tänkande!

Där finns den verkligt katastrofala bristen! Och den tar sig tragiska uttryck, när man nu vägrar att ens titta på alternativa lösningar mot den pågående pandemin av coronaviruset.

Vi får nu mängder av exempel från olika håll i världen, där man behandlar Covid-19-patienter intravenöst med höga doser C-vitamin – så vitt man förstår med stor framgång. Det finns också exempel på hur myndigheterna delar ut stora mängder C-vitamin i förebyggande syfte.

Men i Sverige nonchalerar man detta – delvis med undanflykten att C-vitamin inte är någon ”godkänd metod” mot Covid-19! Hur i Herrans namn skulle man kunna ha en beprövad och godkänd metod mot ett alldeles nyupptäckt virus!

För att få fram en vetenskapligt godkänd metod, så skulle man behöva utföra en långtidsstudie enligt klassisk forskningsmodell. Häften av en grupp patienter skulle få C-vitamin – och hälften placebo. Men det skulle ju betyda att man närmast dömde placebogruppen till döden (åtminstone till stor risk att dö) – vilket självklart vore djupt oetiskt!

Men det är precis det man nu kan sägas göra hela tiden i Sverige, när man vägrar behandla de sjuka med C-vitamin. Vi ingår nästan alla i en gigantisk placebogrupp – medan några få på egen hand lyckats ta sig in i behandlingsgruppen, genom att på egen hand använda C-vitamin eller kolloidalt silver!

När människor dör varje dag, och kurvan stiger, är det inte precis tid för några ”långtidsstudier”. Bara tanken är befängd! Vi befinner vi oss nu i ett katastrofalt läge! C-vitamin är absolut oskadligt, även i höga doser (vilket för övrigt också gäller kolloidalt silver). Vad har man då att förlora på att pröva?

Om det skulle börja brinna i mitt eget hus och jag desperat försöker släcka med en brandsläckare – då skulle jag inte uppskatta, om någon kom in och försökte ta släckaren ifrån mig, med hänvisning till att den inte är av godkänd typ”!

Men det är det som nu sker, när Folkhälsomyndigheten och andra aktörer till varje pris tycks vilja hindra oss från att använda sådant som C-vitamin och kolloidalt silver. Båda dessa ämnen är ABSOLUT OFARLIGA – och båda har förmåga att oskadliggöra virus.

Upprörande var det att i går kväll (3/4) uppleva hur statsepidemiologen Anders Tegnell var gäst hos Skavlan och satt i TV och försökte förklara myndigheternas agerande. Man skulle kunna tro, att han i det oerhört allvarliga krisläge vi nu har, hade haft annat att göra än att uppträda i ett underhållningsprogram i TV! Kanske kunde han ha suttit någonstans och Googla fram uppgifter från världens alla hörn om hur man använder alternativa metoder!

Det som pågår nu är ett sätt att medvetet låta patienter dö (huset brinna upp”) - och förhindra att de räddas av produkter som fungerar – och som i alla fall är absolut ofarliga!

Har någon hört talas om, att en ”icke godkänd” brandsläckare åstadkommit en eldsvåda – eller förvärrat en redan uppkommen brand!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?