3. apr, 2020

Immunförsvaret - repris från den 24 mars

Det är lätt att bli uppgiven, när man ser vad som nu händer i samhället - och när man påtalar enkla vetenskapliga fakta, så blir gensvaret från "makten" noll! Och journalisterna tycks sedan länge ha givit upp sitt ursprungliga syfte att granska makten. Nu har media (main stream) i stället blivit en underdånig medlöpare och snarast ett språkrör för dem de skulle granska!

Jag vill inte påstå, att jag har profetiska gåvor, men nog kan det vara intressant med en repris av vad jag skrev den 24 mars! Dessutom är ju "repetition all kunskaps moder" - så här kommer inlägget:

Nu hör man ”specialister” och andra dag ut och dag in prata om den pågående pandemin. Man diskuterar hur stora avstånd man måste ha mellan personer, när man träffas, om man kan besöka sina äldre släktingar, om man kan gå och handla, när man fyllt 70 o.s.v.

MEN INGEN HAR HITTILLS ENS NÄMNT DETTA MED VÅRT IMMUNFÖRSVAR (som jag har hört)!

VARFÖR?

Finns det inte en enda människa bland alla dessa pratmakare som ens hört talas om vårt immunförsvar??

Ett optimalt immunförsvar klarar av nästan allt, och det gemensamma för dem som drabbats allvarligt av Covid-19 är med stor sannolikhet just ett nedsatt immunförsvar! Om man äter dåligt, har underliggande sjukdomar, röker, är fullproppad med läkemedel – så har man sannolikt rejält nedsatt immunförsvar! Då tillhör man alltså en riskgrupp!

Men om man ändå har hört talas om vårt immunförsvar (vilket rimligtvis åtminstone läkarna borde ha) - finns det då ingen av dem som känner till att man faktiskt ganska enkelt kan stärka detta immunförsvar??

Endast rejäla tillskott av C-vitamin, Vitamin D3, Omega 3 och mineraler som magnesium, zink och selen kan ganska snabbt höja nivån – och göra att man klarar av angrepp av virus eller bakterier, som annars skulle ta över och kanske ta livet av oss!

Vi vet ju att alla förr eller senare kommer att utsättas för detta virus. VARFÖR GÖR MAN DÅ ALLT FÖR ATT VI SKALL BIBEHÅLLA ETT SVAGT IMMUNFÖRSVAR (genom att t.ex. förklara att C-vitamin är odugligt – eller till och med farligt?)

Om man skulle diskutera trafiksäkerhet – skulle man då ägna precis all tid åt att prata om hur man skall köra i trafiken, när man skall köra, vilka vägar man skall ta för att minska riskerna – MEN INTE MED ETT ORD NÄMNA ATT MAN KANSKE SKULLE ANVÄNDA SÄKERHETSBÄLTENA?

Jag blir lika förtvivlad varje gång jag lyssnar på ”råden” från förståsigpåarna! SORGLIGT är vad det är!

När det nu kommer fram att man i Shanghai faktiskt behandlat 50 Covid-19-patienter med höga doser C-vitamin – OCH SAMTLIGA TILLFRISKNADE – så kommer vi förstås inte få höra något om detta i mail stream media. C-vitamin som infusionslösning är ju ”godkänt läkemedel” - så det GÅR att använda på det sättet. Men knappt någon läkare gör det. I stället talar de om för oss att det är skadligt. Och det är inget man går och hämtar ut på apoteket för "egenvård". Läkarnas okunskap är skrämmande. Man har sedan länge vetat, att denna form av behandling faktiskt kan bota både livshotande sepsis (blodförgiftning) och avanceras cancer!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?