2. apr, 2020

DET FINNS HOPP!

Jag har nu under en tid försökt påpeka, att det finns sätt att förebygga – och t.o.m. bota - Covid-19 (förorsakad av coronaviruset). Jag har fått en hel del kritik för att inte ta coronapandemin på allvar – MEN DET ÄR PRECIS DET JAG GÖR!

Jag har kallats idiot” och ”kriminell” för att nämna några av de enklaste invektiven – utan att någon egentligen kunnat komma med sakliga argument för att jag haft fel i stort.

Jag är förstås oviktig som person, och jag kan ta idiotförklaringarna med jämnmod. Men det riktigt tragiska är, att våra läkare och myndigheter ihärdigt försöker ta hoppet ifrån oss genom att tala om, att det inte finns något sätt varken att förebygga eller att bota Covid-19. Främst är det förstås Folkhälsomyndigheten, som med kraft och auktoritet och med stöd av ett antal ”experter” i alla media fortsätter att beskäftigt förklara för ”oss okunniga” att det inte finns något som kan förebygga eller bota denna sjukdom.

Man VET att stress, panik och hopplöshet KRAFTIGT sätter ner vårt immunförsvar. Och man kan alltså på goda grunder påstå, att den information om coronaviruset som Folkhälsomyndigheten med hjälp av nästan samtliga media nu sprider – ÖKAR RISKEN FÖR SJUKDOM!

Man påstår att det enda man kan göra är att så långt möjligt undvika att bli smittad. Sedan är det bara att ”härda ut” och invänta att läkemedelsindustrin kommer med ett vaccin och/eller ett botemedel – vilket kan ta år!

Självklart är det bra att undvika smitta – men att påstå att man själv inte kan göra något i övrigt, och att det inte finns bot är ett sätt att skapa panik och är EN UPPENBAR LÖGN!

Förenklat kan man säga, att ett starkt immunförsvar självklart är det bästa sättet att undgå sjukdom. Vår kost och vår livsstil i dag är som gjord för att sänka vårt immunförsvar - och denna kost har stöd av Livsmedelsverket och Socialstyrelsen, som under lång tid rekommenderat ”fettsnål” kost och fått oss att äta sockerspäckad industrimat med mängder av skadliga tillsatser, som just underminerar vårt immunförsvar.

Dessutom lider våra läkare fortfarande av sviterna från den ödesdigra ”Flexnerrapporten”, som 1910 (i USA) gjorde att alla former av ”naturmedicin” förbjöds. Endast petrokemiska läkemedel och kirurgi skulle erkännas. Därför får läkarna än i dag lära sig, att ”godkända läkemedel” är det enda som kan bota sviktande hälsa. Rätt kost, vitaminer och mineraler anses mest som ”kvacksalveri”. Resultatet kan vi avläsa i dagens sjukstatistik – med halva befolkningen rejält överviktig, varannan drabbad av cancer etc. Och nu har vi generellt ett undermåligt immunförsvar, som gör många av oss mottagliga för det nu aktuella coronaviruset.

En försvårande omständighet är också att många av oss – och nästan alla äldre – är mer eller mindre förgiftade av läkemedel. Förskrivningen av kolesterolsänkande läkemedel (statiner) är fullkomligt sanslös – och dessa preparat förstör och förkortar livet för människor dagligen. Kolesterol är helt nödvändigt för ett fungerande immunförsvar – och vi har sedan 1987 gjort allt för att sänka kolesterolnivån!

Tillkommer bl.a. de lika vanliga blodtryckssänkande medicinerna, som också stökar till det för vårt immunförsvar. Det finns nu också rapporter, som visar att de som drabbats allvarligt av coronaviruset i stor utsträckning är just människor som medicinerats med statiner och blodtryckssänkande preparat.

Det finns ett mycket enkelt sätt att stärka vårt immunförsvar. På sikt gäller det förstås att äta en näringsriktig kost. Men akut (det, som nu gäller) är att åtminstone få i sig tillräckliga nivåer av C-vitamin och vitamin D3. Officiella riktlinjer för dessa vitaminer är HELT OTILLRÄCKLIGA!

Med anledning av den information vi får på nedanstående länk av en sakkunnig läkare vill jag gärna citera mig själv från gårdagens aprilskämt om Anders Tegnell och hans medarbetare. Jag skrev där:

Jag vill samtidigt korrigera professor Agnes Wolds offentliga uttalande om att vi inte kan påverka vårt immunförsvar – vilket förstås är ett helt orimligt påstående.

I stället vill jag i det ansträngda läge vi nu befinner oss uppmana alla att se över sitt immunförsvar. Akut är detta möjligen enklast med rejäla tillskott av C-vitamin, D-vitamin, Omega 3, zink och magnesium. Behoven är förstås individuella, och analys av varje människas värden borde först göras av vården, men då varken kapacitet eller intresse tycks finnas där, så får man själv ”chansa” - och eftersom skadlig överdosering av de nämnda ämnena för en normal människa är ganska osannolik, så är nog risken värd att ta.”

Och här kommer den mycket informativa föreläsningen av Dr Nordfors (ca 10 minuter):

Hans information aktualiserar kanske också det jag skrev den 29 mars:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?