29. mar, 2020

Vetenskapen bekräftar SVARADOKTORN!

Nyligen intervjuade kände Dr Mercola sin amerikanske kollega Andrew W Saul.

Minst sagt intressant för SVARADOKTORN, eftersom Dr Saul i stort sett bekräftar vad jag sedan några år skrivit om på min hemsida (och även i min bok, ”Och cancern bara försvann”, som kom förra året). Det handlar bl.a. om vårt immunförsvars centrala roll, när det gäller att förebygga (och även BOTA) sjukdom.

En anmärkningsvärd detalj är, att denne läkare har en hemsida, som heter ”doctoryourself.com” . Påminner i attityden en aning om ”SVARADOKTORN”, kan man tycka.

Länk till dean aktuella intervjun kommer längst ner i denna text.

Vad som framkommer i intervjun är bl.a. att CBS (Colombia Broascasting System – ett av USA:s allra största TV-bolag) går ut med följande råd för att förebygga den av coronaviruset förorsakade sjukdomen Covid-19:

Vitamin C

Vitamin D3

Zink

Som av en händelse ingår samtliga dessa ingredienser i ”Min metod”, som hjälpte mig att bli fri från min ”obotliga” cancer. Att de också skulle kunna motverka coronaviruset är inte så konstigt, för i grunden handlar allt till sist om vårt IMMUNFÖRSVAR!

Intressant är också, att C-vitamin nu är närmast slutsålt i hela USA (och vad jag förstår också kan vara svårt att få tag på i Sverige). Det antyder att ”folket” är klokare än våra läkare i detta fall!

Det nämns också, att vissa företag har köpt in lager av C-vitamin, som beräknas räcka i tre år! Ett amerikanskt företag sägs också ha skänkt 50 ton C-vitamin (1 600 miljoner tabletter) till Wuhan i Kina, där coronapandemin sägs ha börjat.

I Shanghai rekommenderar nu myndigheterna användning av C-vitamin mot Covid-19 – viket man kan läsa på Shanghais officiella hemsida.

I Korea använder man nu 100 000 IE vitamin D3 och 20 000 mg C-vitamin för att behandla Covid-19-patienter. Alla tycks tillfriskna på några få dagar!

I intervjun berättas också det jag tidigare skrivit om – att höga doser av C-vitamin är effektivt mot cancer. C-vitamin i vanliga doser fungerar ju som en antioxidant – och skyddar våra celler mot oxidativ stress. Men i höga doser fungerar det som motsatsen – som en kraftig oxidant.

Och funktionen är denna: C-vitaminet är kemiskt mycket likt glukos, så cancercellerna med sitt kända ”sockersug” tar upp C.vitaminet i ”tron” att det är just glukos. Men när C-vitaminet tagit sig in i cancercellen, så framställer det den oerhört kraftfulla oxidanten väteperoxid (en fri radikal, om man så vill). Detta ämne förstör snabbt cancercellen s.a.s. inifrån.

Fantastiskt att få sina ”galna idéer” (som många tycker) bekräftade av några av de främsta forskarna på området!

Länk till den nämnda intervjun:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/03/29/andrew-saul-vitamin-c.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20200329Z1&et_cid=DM495112&et_rid=839700881

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?