28. mar, 2020

Mobbare breder ut sig

Vissa personer – gärna läkare och professorer – tycks sakna såväl sans och vett som gedigna kunskaper på de områden där de yttrar sig!

De förvandlar sig medvetet eller omedevetet till Big Pharmasa lydiga redskap, och som döda fiskar följer de med strömmen (i mail stream media) – och känner sig antagligen litet märkvärdiga för att de får synas och höras. Och de tycks hata dem som i stället vågar gå mot strömmen.

Men när de nu åter ger sig på en av de läkare som med civilkurage vågat stå för sanning och rätt och utmanat de riktiga stolpskotten, då vore det dags att ingripa för de s.k. rättsvårdande myndigheterna. Fast jag förstår Annika, om hon inte orkar ge sig in i en rättsprocess och polisanmäla galningarna. Dessutom kan man inte lita på att utslaget blir korrekt – hur mycket bevis man än kan framföra!

Anders Sultan blev ju för några år sedan fullkomligt hudflängd i ett par tidningar och kallades allt möjligt förnedrande för att han berättat något om hur kolloialt silver fungerar. Tidigare var denna produkt godkänd som kosttillskott, men sedan ändrade man detta, så att KS numera bara får säljas som vattenreningsmedel.

Det betyder att det s.a.s. är Kemikalieinspektionen som har det juridiska ansvaret. Men Livsmedelsverket (som nu alltså inte har med saken att göra) tar sig ändå friheten att hota Anders Sultan med 800 000 i böter, om han så mycket som antyder att KS har positiva hälsoeffekter (vilket det utan minsta tvekan har). Inte ens i sin privata Facebookgrupp tillåts han yttra sig om detta!

I en efterföljande rättegång friades Helsingborgs Dagblad från åtalet om förtal! Ett gräsligt övergrepp på en enskild svensk medborgare (sannolikt grundat på det faktum att han själv är tillverkare av kolloidalt silver). Vår rättssäkerhet är alltså på vissa områden allvarligt hotad. Särksilt, tycks det, om Big Pharmas ekonomiska intressen ligger i motpartens vågskål!

Nu valsar frilandsjournalisten Malin Lernfelts artikel om ”kvacksalveri” och kolloidalt silver runt i dagspressen, där man utan faktakontroll okritiskt apar efter Expressens skandalösa artikel i ämnet.

Jag vill inte hävda att Malin Ernfelt skulle tjäras och rullas i fjädrar – inte heller Expressens Anna Bäsén önskar jag det ödet – för till skillnad från dessa båda anser jag mig något så när civilicerad. Men jag måste erkänna, att med tanke på vad de utsätter andra för med sitt skrivande, så känns ändå tanken en smula lockande!

De som nu gjort anmälningar till IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) mot Annika borde i alla fall få skylta med sina namn – och skämmas!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?