27. mar, 2020

Partiellt "hjärnsläpp" hos sjukvården och våra myndigheter?

Hur kan en hel kader av ”sakkunniga” (läkare och myndighetspersoner) samtidigt drabbas av nästan total ”black out”?

Man behöver inte vara någon Einstein för att inse, att de som nu drabbas allvarligt av coronaviruset främst är de som har ett nedsatt immunförsvar. Det kan bl.a. bero på undermålig kost (som ger fetma, diabetes och andra metabola sjukdomar), rökning och medicinförgiftning – liksom förstås generellt dåliga levnadsvillkor, och hög ålder.

Skulle man kunna förbättra immunförsvaret hos dessa människor? Svar:Ja!

Hur då?

Genom förbättrad kost – men akut genom tillskott av sådant som C-vitamin, D3-vitamin, Omega 3 och mineraler som Magnesium, selen mm.

Är det dyra produkter? Svar: Nej!

Kan de vara skadliga? Svar: Nej, inte i rimliga mängder.

Är de svåra att få tag på? Svar: Nej, de finns i många hälsokostaffärer, på apoteken och på nätet.

Varför rekommenderar inte våra myndigheter dessa enkla och billiga medel för att minska ”riskgruppens” utsatthet? Ja, DET ÄR EN BRA FRÅGA! Ställ den till Folkhälsomyndigheten!

Finns det ingen behandling för dem som insjuknar i Covid-19 efter en coronainfektion – annat än intensivvård och i nödfall respirator?

Svar: Jo, det finns t.ex. kolloidalt silver och högdosbehandling med intravenös C-vitamin.

Är dessa behandlingar dyra, riskfyllda eller svåra att administrera?

Svar: Nej!

Finns det erfarenheter av att desa metoder fungerar? Svar: JA!

Varför används då inte dessa livräddande metoder?

Ja, det är en VÄLDIGT BRA FRÅGA! Även här borde Folkhälsomyndigheten ge svaret...

 När det t.ex. gäller behandling med C-vitamin kan det vara intressant att ta del av vad Professor emeritus Per Arne Öckerman berättar i tidningen AlmaNova:

 http://almanova.eu/professorn-ge-livraddande-behandling-mot-coronaviruset/

Man tar nu till ”krafttag” med olika former av begränsningar i samhället och diskuterar om man skall tillåtas befinna sig på en eller två meters avstånd från varandra, om man kan träffas två eller flera, om människor över 70 år skall tillåtas besöka butiker etc.

Allt för att förhindra smittspridning är självklart bra, men till sist kommer viruset obönhörligen att nå oss alla. Och vad finns då kvar som skydd? Jo, vårt individuella imunförsvar!

Men i dagens intensiva debatt nästan dygnet runt i alla våra medier SÅ NÄMNS INTE ENS DETTA!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?