27. mar, 2020

C-vitamin botar coronapatienter!

När jag 2014 drabbades av dödlig cancer – som jag lyckades övervinna med ändrad kost och ett antal vitaminer och mineraler – använde jag många hundra timmar för att ta treda på allt om hur man med olika alternativa metoder lyckats bota cancer. Det fanns många sådana – som skolmedicinen vägrar godkänna och i stället effektivt motverkar att vi får kunskap om.

Ett vitamin, som utmärker sig är just C-vitamin – som i höga doser intravenöst administrerat tycks kunna bota olika former av livshotande tillstånd. Dit hör inte bara cancer, utan också sepsis (blodförgiftning) och andra potentiellt dödliga infektioner.

Jag hade inte tillgång till någon som kunde ge mig intravenös behandling, men jag tog rejäla doser oralt (genom munnen) - och gör fortfarande. Det är sannolikt att detta bidrog till att jag efter en tid var cancerfri – vilket läkarna enhälligt förklarade skulle vara absolut omöjligt.

Läs om C-vitaminet här: http://www.svaradoktorn.se/428958649

I dag satsar man ett oändligt antal miljoner på konkret omstrukturering av hela samhället – för att förhindra spridning av coronaviruset. Dessa drakoniska ingripanden i samhället kommer möjligen på sikt att åstadkomma mer mänskligt lidande än sjäva viruset - och en ekonomisk katastrof av aldrig tidigare upplevt slag i modern tid.

Men man tycks inte beredda att satsa en enda krona på billiga insatser som just behandling med höga doser av C-vitamin. Inte heller rekommenderar man förebyggande behandling genom tillskott av jut C-vitamin, Vitamin D3, Omega 3 och andra för immunförsvaret nödvändiga näringsämnen.

Detta är en närmast oförlåtlig skandal!

Och att man t.ex. i Shanghai nyligen botade 50 patienter med fullt utvecklad Covid-19 efter coronasmitta just med enbart höga doser av intravenöst administrerat C-vitamin, det låtsas man inte om. Man verkar också totalt obenägna att ens pröva denna helt oskadliga behandlingsform. Man kan höra läkare i TV stå och tala om att höga doser C-vitamin är ”farliga” och att det absolut inte kan bota någon allvarlig sjukdom.

Sådan okunnighet på vilket annat område som helst skulle innebära diskvalificering från varje ”expertuppdrag”. Men på det medicinska området, där det direkt påverkar liv eller död, tycks sådant kunna fortgå utan någon reaktion.

Läs gärna följande artikel i tidningen AlmaNova med konkreta besked i ämnet av svenske professorn och f.d. överläkaren Per Arne Öckerman. 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?