21. mar, 2020

Ett vaccinationsmisstag (av många)

Det finns ett par företeelser inom medicinen, som gör att man kopplar bort förnuftet och blir oemottagliga för uppenbara fakta. En sådan är cancer, och en annan är vacciner. Om man botar cancer med något annat än traditionell skolmedicinsk behandling (strålning, cellgifter eller kirurgi), så blir man misstänkliggjord och förtalad, närmast förklarad galen. Och inga argument duger i den debatten.

Detsamma gäller också dem som på goda grunder är kritiska till massvaccinering.

Men den information om vacciner, som vi ser i media och utsätts för inom sjukvården kommer huvudsakligen från Big Pharma och vaccintillverkarna, som självklart vill tjäna pengar på sina produkter – och det handlar om miljarder varje år! De vill förstås inte gärna bli upplysta om vissa obehagliga fakta i sammanhanget.

Man kan annars t.ex. berätta, att vaccination mot smittkoppor blev obligatorisk i England redan 1853, och 1857 väntade böter och fängelse dem som vägrade låta sig vaccineras. Och efter att smittkoppsvaccinationen blev obligatorisk började stora epidemier av sjukdomen dyka upp.

Enligt officiell statistik från ”Register General of England” avled mellan 1857 och 1859 mer än 14 000 av smittkoppor. Mellan 1863 och 1865 var antalet döda i smittkoppor 20 000. Några år senare var antalet döda i sjukdomen närmare 45 000 bara mellan 1870 och 1872.

Den obligatoriska vaccinationen var alltså långt ifrån en succé – snarare ett katastrofalt misslyckande!

En intressant sak hände i staden Leicester vid den här tiden. Där hade man 1871 ett massivt utbrott av smittkoppor – trots att nästan 100 % av befolkningen var vaccinerad. Under de följande 15 åren var vaccination fortfarande obligatorisk – och de regelbundna utbrotten av smittkoppor fortsatte.

Men den 23 mars 1885 hade invånarna i Leicester fått nog, och man gick ut på gatorna och genomförde det som blivit känt som ”The Great Demonstration” (Den stora demonstrationen). Mer än 80 000 människor deltog. De protesterade mot obligatorisk vaccination och lyckades återfå sin valfrihet. Vaccination blev frivillig. Under de följande åtta åren minskade därför vaccinationsgraden i staden från ca 95 % till endast 5 %.

Under den perioden placerades den som fått smittkoppor och alla i det huset i karantän, och huset desinficerades ordentligt. Och gissa vad som hände! Antalet dödsfall minskade drastiskt, och det blev inga fler ”utbrott” av sjukdomen!

Så vad vi kan lära oss av Leicester och smittkoppor är, att vaccin INTE fungerade – utan faktiskt FÖRORSAKADE fortsatta utbrott av sjukdomen! Däremot var karantän och isolering av de smittade en effektiv metod att förhindra spridning av sjukdomen.

Den som vill veta mer om detta med vaccin rekommenderas att läsa boken ”Dissolving Illusions” av Dr Suzanne Humphries. Hon finns också i olika YouTube-klipp på nätet, där hon föreläser om detta ämne.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?