20. mar, 2020

C-vitamin klarar av coronaviruset (och mycket annat)

När jag för snart sex år sedan drabbades av cancer och avstod operation och cellgifter för att i stället ändra min kost och bl.a. ta höga doser av C-vitamin, D-vitamin, samt gurkmeja, ingefära mm, så blev jag betraktad som galen/okunnig. Läkarna betraktade mig med milt överseende, och de förklarade förstås, att några ”vitaminer och kryddor” inte på minsta sätt kunde påverka min cancer. När jag efter hand blev cancerfri – vilket de själva med traditionella skolmedicinska undersökningar tvingades konstatera - så hade de ingen förklaring till detta. Men de framförde åsikten att ”det i alla fall inte kunde ha något att göra med min kost och mina kosttillskott”.

Efter hand har solid vetenskaplig forskning allt mer visat, att just C- och D-vitamin i högsta grad har med vår hälsa att göra – vilket egentligen sedan länge var känt redan när jag hade bisarra diskussioner med mina läkare 2014. Men uppfattningen att något så enkelt som vitaminer skulle kunna påverka allvarliga sjukdomstillstånd var (och är) ett hot mot läkarkårens ”farmakologiska världsbild”, så de vidhåller sin ovetenskapliga uppfattning in i det sista.

Ett exempel finns på denna länk: http://www.thenhf.se/dodsdomd-man-botas-av-c-vitamin/

Otroligt nog finns det information också om att C-vitamin kan motverka effekterna av extremt stark radioaktiv strålning, vilket man kunde visa efter det stora kärnkraftshaverier i japanska Fukushima. Se denna länk: http://www.doctoryourself.com/Radiation_VitC.pptx.pdf

Nu tycks man också ha kunnat visa, att C-vitamin fungerar mot det som alla i dessa dagar talar om – coronaviruset covid-19. Länk här:https://www.tv-helse.se/framgangsrik-c-vitaminbehandling-covid-19/

När jag i dag fortfarande betraktas som ”kvacksalvare” och okunnig, så känner jag mig ändå rätt trygg i min uppfattning om C-vitaminets närmast mirakulösa effekter. Men det är djupt upprörande att de flesta läkare inte tycks kunna ompröva sin uppfattning – hur övertygande bevis de än får ta del av. Särskilt i dag, när man desperat söker efter bot mot den virusinfektion som snart har rubbat världsordningen på det mest genomgripande sätt, borde man undersöka alla möjligheter! Men det tycks närmast vara under de medicinska forskarnas värdighet att titta på något så enkelt (och billigt) som vitaminer!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?