18. mar, 2020

Den optimala förutsättningen för ett virus

Det bjuder mig egentligen emot att raljera och ironisera över den förfärliga situation vårt samhälle (och stora delar av världen) nu befinner sig i… Men jag blir så förtvivlad över att man så ensidigt inriktar sig på att undvika smitta – OCH FULLSTÄNDIGT TYCKS NEGLIGERA MÖJLIGHETERNA ATT FÖREBYGGA OCH BOTA! Detta är mycket anmärkningsvärt med tanke på att sannolikt alla – oavsett försiktighetsåtgärder – förr eller senare kommer att drabbas av detta virus.

Sådant som höga doser doser C-vitamin och Vitamin D3 vet vi har avgörande betydelse för att höja effekten hos vårt immunförsvar. Ingen nämner ens den möjligheten! Och något så enkelt som kolloidalt silver vet man framgångsrikt motverkar de flesta virus (OCH bakterier). Men detta verkar närmast straffbart att ens nämna!

Kolloidalt silver är absolut ogiftigt för människor – även vid kraftig överdosering. Varför vågar man inte pröva detta? Nej, i stället försöker man inbilla oss, att det är ”farligt”! På Livsmedelsverkets hemsida ljuger man, så man blir blå i ansiktet och kallar silver för ”en giftig tungmetall”! Fullkomligt exempellöst agerat av en statlig myndighet, som har till uppgift att värna om vår hälsa!

Följande är en kanske en elak beskrivning – och jag är medveten om att hela samhället befinner sig i en sorts chocktillstånd, då man har svårt att se klart och fatta rationella beslut, vilket gör att man kan ha överseende med vissa misstag. Men det finns ändå gränser...

Bortse från ev. överdrifter i det följande – och tänk till!

 

Den optimala metoden för att låta coronaviruset slå sönder vårt samhälle?

Vad avgör om man blir sjuk eller inte? Naturligtvis en mängd faktorer – och man diskuterar nu dag ut och dag in några av dem. Men man undviker helt och hållet att ens nämna den kanske viktigaste av alla – vårt immunförsvar. Med ett helt utslaget immunförsvar dör vi ganska omgående, och även ett bristfälligt immunförsvar ger sjukdomsalstrande mikrober utmärkta möjligheter att invadera oss och skapa allvarliga sjukdomstillstånd.

Immunförsvarets status bestäms av många olika faktorer – våra nivåer av vitaminer, mineraler och andra väsentliga mikronutrienter, samt inte minst stress, som ger påslag av hormoner som adrenalin och kortisol, vilka i avgörande grad kan minska vårt immunförsvars funktion.

Detta är inte några nyheter eller hemligheter. Sedan många år har den medicinska forskningen kunskaper om detta!

 

Om man vid en hotande pandemi skulle optimera möjligheterna för ett virus att angripa och i värsta fall ta livet av människor – vad skulle man då göra?

 

1. Försöka minimera immunförsvaret genom att ge människorna bristfällig kost (för lite C-vitamin, för lite Vitamin D3, för höga halter av Omega 6 i förhållande till Omega 3, brist på viktiga mineraler som jod, magnesium selen, zink och några andra, för mycket kolhydrater och för litet naturligt fett ) - med andra ord en närmast perfekt beskrivning av den kost som de flesta i dag äter – till stora delar på rekommendation av Livsmedelsverket och Socialstyrelsen.

2. Utsätta människor för stress genom att skapa en situation där de är osäkra om vad som kommer att hända i samhället – och förhindra normalt socialt umgänge med vänner, släktingar och grannar.

3. Se till att människor tvingas sitta inne i sina hus och lägenheter och inte ha möjlighet att vistas ute i friska luften.

4. Förhindra människor från att försörja sig med hjälp av eget arbete och den kompetens de förvärvat genom utbildning och egen erfarenhet.

5. Stoppa i dem mängder av ”läkemedel”, som stökar till det i metabolismen och allvarligt stör det naturliga immunförsvaret.

6. Undvik till varje pris att använda enkla naturliga metoder för att upprätthålla en god hälsa och ett fungerande immunförsvar!

7. Betrakta allt utom ”godkända läkemedel” som farliga gifter, som du bör undvika!

8. Undvik framför allt sådant som kolloidalt silver! Det är nämligen sedan länge känt att detta enkla ämne effektivt motverkar de flesta patologiska mikrober – som virus, bakterier, amöbor, svamp, encelliga parasiter mm. Risken finns, att detta skulle kunna bota t.o.m. infektion av ett coronavirus!

 

Eftersom vi nu medvetet hjälpt det aktuella viruset på traven genom att redan genomföra det mesta av allt detta, så underlättar det i hög grad för virusets framgång i befolkningen. Grattis COVID-19!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?